Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy tartjátok, Ti, szülők...

Hogy tartjátok, Ti, szülők egymással a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Leginkább az a része érdekelne, hogy ha pld óvónéniknek akartok ajándékot adni közösen, ki szedi a pénzt, ki vásárol, ki ötletel, milyen formában gyűjtitek a pénzt?

Milyen alkalmakkor illik ajándékot vásárolni?

Most kiscsoportos a gyerekem, de sajnos nekem sem, és másnak sem jutott eszébe gyűjteni pénzt, vásárolni stb az évzáróra. Összesen ketten vásároltunk "magánban" ajándékot az óvónéniknek. Szerintem elég cikis volt sajnos:-(

2014. máj. 31. 22:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

még az első szülőin 2 anyuka vállalta, hogy szmk-s lesz :)

ők írnak kör emailt, ők szedik a pénzt (óvónőknek adjuk, ők meg nekik). ők veszik az ajándékokat.

a benti cuccokat, amikre szintén a csoportpénzből megy, azt a dadus vállalta

2014. máj. 31. 22:52
 2/15 anonim ***** válasza:

előző vagyok. azt lehagytam, hogy a köremailben nincsenek benne az óvónők, így ott csak a nekik szánt ajándékokat beszéljük meg.

facebookon vagyunk zárt csoportban, ott az óvónők is fent vannak, ott meg minden mást. képeket tesznek fel nekünk, kiírják a szülőik dátumát, stb

2014. máj. 31. 22:54
 3/15 anonim ***** válasza:
Mi sehogy. Csak látásból ismerek 1-2 szülőt, a nevüket sem tudom. Nálunk nincs ilyen közös ajándékozás. Mindenki külön visz.
2014. máj. 31. 23:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, mivel az elso szuloi értekezleten szoktak ezt megbeszélni, főleg, hogy minden csoportból kell minimum egy Szmk tag....
2014. jún. 1. 06:00
 5/15 anonim ***** válasza:
hasonloan mint az 1 válaszolo írta .
2014. jún. 1. 07:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Lehet h erdekes, de nalunk semmi ilyen nem tortent, az szmk valasztas is gaz volt.
2014. jún. 1. 08:32
 7/15 anonim ***** válasza:
11%

miért nem hoztok létre egy google+ csoportot? ne facebook csoportot, mert az szerintem már csak vidéken trendi:)

Vedd a kezedbe a dolgokat, írj egy üzit, hogy létrehoztad a csoportot, és csatlakozzanak:) Vagy: reggel kiáltsd el magad, hogy létrehoztad, ha nem tudod a mélcímüket.

magad uram, ha szolgád nincsen, ezért akár te is gyűjtheted (pl. netbankos számla létrehozása), és te is megveheted az ajándékokat.:)

Karácsony, pedagógus nap, évvége (mármint nem december) szerintem a legfontosabbak:)

2014. jún. 1. 09:12
 8/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó (nem én pontoztalak le), mert teljesen igazad van, azóta már csináltam egy nem trendi facebookcsoportot:-), már a gyerekek fele ott van (mármint az anyukák, de a többivel nem tudom mi lesz. Egy csoporttárs anyuka segít.

Csak kivi vagyok, hogy mások hogy intézik ezeket a dolgokat.

Esetleg szoktak venni ajándékot mondjuk az óvónénik, dadusok névnapjára is?

2014. jún. 1. 13:10
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem baj, ha lepontoztak, mert attól még igazam volt, csak én trendi vagyok, ők meg nem.EZ nem baj, ettől én nem vagyok kevesebb, sőt:D:D

hajrá akkor!!!:)

2014. jún. 1. 13:21
 10/15 anonim ***** válasza:

első vagyok.

mi névnapra, karácsonyra és évzáróra szoktunk venni ajándékot.

a 2 óvónő és dadusnak összesen 400.-/fő összeget dobtunk össze a névnapi csokor virágra.

karácsonyra 500.-/fő volt a pénz, ebből vásárlási utalványt és virágot vettünk.

nálunk nincs évzáró idén (korcsoport, tehát senki nem ballag), így majd az utolsó nap vagy egyénileg vagy csoportosan viszünk 1-1 szál virágot, ezt még nem beszéltük meg.

külön egyébként nem szoktunk vinni, az óvónő mondta is, hogy ő nem szereti, egyébként se igénylik az ajándékokat, inkább vigyünk be 1 üveg nutellát meg szörpöt a gyerekeknek :)

2014. jún. 1. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!