Hogy tartjátok, Ti, szülők egymással a kapcsolatot?
Leginkább az a része érdekelne, hogy ha pld óvónéniknek akartok ajándékot adni közösen, ki szedi a pénzt, ki vásárol, ki ötletel, milyen formában gyűjtitek a pénzt?
Milyen alkalmakkor illik ajándékot vásárolni?
Most kiscsoportos a gyerekem, de sajnos nekem sem, és másnak sem jutott eszébe gyűjteni pénzt, vásárolni stb az évzáróra. Összesen ketten vásároltunk "magánban" ajándékot az óvónéniknek. Szerintem elég cikis volt sajnos:-(
még az első szülőin 2 anyuka vállalta, hogy szmk-s lesz :)
ők írnak kör emailt, ők szedik a pénzt (óvónőknek adjuk, ők meg nekik). ők veszik az ajándékokat.
a benti cuccokat, amikre szintén a csoportpénzből megy, azt a dadus vállalta
előző vagyok. azt lehagytam, hogy a köremailben nincsenek benne az óvónők, így ott csak a nekik szánt ajándékokat beszéljük meg.
facebookon vagyunk zárt csoportban, ott az óvónők is fent vannak, ott meg minden mást. képeket tesznek fel nekünk, kiírják a szülőik dátumát, stb
miért nem hoztok létre egy google+ csoportot? ne facebook csoportot, mert az szerintem már csak vidéken trendi:)
Vedd a kezedbe a dolgokat, írj egy üzit, hogy létrehoztad a csoportot, és csatlakozzanak:) Vagy: reggel kiáltsd el magad, hogy létrehoztad, ha nem tudod a mélcímüket.
magad uram, ha szolgád nincsen, ezért akár te is gyűjtheted (pl. netbankos számla létrehozása), és te is megveheted az ajándékokat.:)
Karácsony, pedagógus nap, évvége (mármint nem december) szerintem a legfontosabbak:)
Kedves Utolsó (nem én pontoztalak le), mert teljesen igazad van, azóta már csináltam egy nem trendi facebookcsoportot:-), már a gyerekek fele ott van (mármint az anyukák, de a többivel nem tudom mi lesz. Egy csoporttárs anyuka segít.
Csak kivi vagyok, hogy mások hogy intézik ezeket a dolgokat.
Esetleg szoktak venni ajándékot mondjuk az óvónénik, dadusok névnapjára is?
Nem baj, ha lepontoztak, mert attól még igazam volt, csak én trendi vagyok, ők meg nem.EZ nem baj, ettől én nem vagyok kevesebb, sőt:D:D
hajrá akkor!!!:)
első vagyok.
mi névnapra, karácsonyra és évzáróra szoktunk venni ajándékot.
a 2 óvónő és dadusnak összesen 400.-/fő összeget dobtunk össze a névnapi csokor virágra.
karácsonyra 500.-/fő volt a pénz, ebből vásárlási utalványt és virágot vettünk.
nálunk nincs évzáró idén (korcsoport, tehát senki nem ballag), így majd az utolsó nap vagy egyénileg vagy csoportosan viszünk 1-1 szál virágot, ezt még nem beszéltük meg.
külön egyébként nem szoktunk vinni, az óvónő mondta is, hogy ő nem szereti, egyébként se igénylik az ajándékokat, inkább vigyünk be 1 üveg nutellát meg szörpöt a gyerekeknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!