Hogy tartjátok, Ti, szülők egymással a kapcsolatot?
Leginkább az a része érdekelne, hogy ha pld óvónéniknek akartok ajándékot adni közösen, ki szedi a pénzt, ki vásárol, ki ötletel, milyen formában gyűjtitek a pénzt?
Milyen alkalmakkor illik ajándékot vásárolni?
Most kiscsoportos a gyerekem, de sajnos nekem sem, és másnak sem jutott eszébe gyűjteni pénzt, vásárolni stb az évzáróra. Összesen ketten vásároltunk "magánban" ajándékot az óvónéniknek. Szerintem elég cikis volt sajnos:-(
Nálunkn nem kell szmk hála istennek. Nekünk jobb így, hogy mindenki magaoldja meg.
Mondjuk nekem fura, hogy nutellát meg szörpöt kéne vinni a gyerekeknek. Nálunk ilyesmit nem adnak az oviban.
Hu ez a trendi vagyok, meg kivi vagyok szovegtol a hideg kiraz.
Spec nincs facebookom, nem is lesz soha. A kapcsolat a tobbi szulovel helo vagy a napszaknak megfeleloen oszt jonapot.
Anyam pedagogus, de annyi giccses elcseszet dolgot mint amit o kapott egy ajandekboltba sincs, egy szal virag boven megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!