Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogy tartjátok, Ti, szülők...

Hogy tartjátok, Ti, szülők egymással a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Leginkább az a része érdekelne, hogy ha pld óvónéniknek akartok ajándékot adni közösen, ki szedi a pénzt, ki vásárol, ki ötletel, milyen formában gyűjtitek a pénzt?

Milyen alkalmakkor illik ajándékot vásárolni?

Most kiscsoportos a gyerekem, de sajnos nekem sem, és másnak sem jutott eszébe gyűjteni pénzt, vásárolni stb az évzáróra. Összesen ketten vásároltunk "magánban" ajándékot az óvónéniknek. Szerintem elég cikis volt sajnos:-(

2014. máj. 31. 22:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Év elején az egyik lelkes anyuka összegyűjtötte mindenki e-mail címét és körlevél formájában tájékoztatjuk egymást.
2014. jún. 1. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálunkn nem kell szmk hála istennek. Nekünk jobb így, hogy mindenki magaoldja meg.

Mondjuk nekem fura, hogy nutellát meg szörpöt kéne vinni a gyerekeknek. Nálunk ilyesmit nem adnak az oviban.

2014. jún. 1. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Hu ez a trendi vagyok, meg kivi vagyok szovegtol a hideg kiraz.

Spec nincs facebookom, nem is lesz soha. A kapcsolat a tobbi szulovel helo vagy a napszaknak megfeleloen oszt jonapot.

Anyam pedagogus, de annyi giccses elcseszet dolgot mint amit o kapott egy ajandekboltba sincs, egy szal virag boven megteszi.

2014. jún. 1. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:
ahhoz képest hogy tilos az osztálypénz,elég jól elbeszélgettek róla.
2014. jún. 19. 08:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tilos az osztály penz, hanem nem követelhető. A közösség -elvileg- maga dönti el, hogy ilyen olyan extra dolgokra ossze dob e valamennyit. A gyakorlatban viszont ha nem fizeti valaki, akkor minimum ferde szemmel néznek ra. Nálunk mondjuk az is előfordult, hogy tanító néni pirossal kiemelve ki ragasztotta az ajtóra, hogy ki nem fizet osztály penzt.....
2014. jún. 19. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!