Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szülők, ti tegeződtök az...

Szülők, ti tegeződtök az óvónőkkel, dadusokkal?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 16:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Már az első szülőin mondták az óvónők, hogy a mi ovinkban a tegeződés a megszokott. Mindenki mindenkit, nem csak a saját óvónéniket és dadust, hanem a többi csoportét és a vezető óvónőt is.

2014. máj. 7. 16:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyikkel igen, mivel mar az ovoda elott ismertem, a masikkal es a dadusokkal nem. Ok kertek egyebkent, hogy maradjuk a magazodasnal, mert volt belole problema, hogy a szulokkel elszaladt a lo, foleg a frissdiplomas ovonenivel szemben. En jol elvoltam igy, nem zavart.
2014. máj. 7. 16:59
 3/13 anonim ***** válasza:
A két óvónénit magázom, az egyik dadust magázom, a másik dadust tegezem.
2014. máj. 7. 17:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, mindegyikkel.

Van köztük (1 óvónő és 1 dadus), akiket koruknál fogva magázhatnék, magáztam is, de mondták egyből, hogy nyugodtan tegezzem őket, a többi óvónő és a másik dadus fiatalok, így őket már koruknál fogva is tegeztem.

2014. máj. 7. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Magázódunk. Nem teljesen értem, ha nem ajánlják fel akkor magázd.
2014. máj. 7. 19:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyik óvónővel igen és a dadussal is, a másik óvónővel nem, bár egyszer megkérdezte, hogy ugye tegeződünk, mondtam, hogy eddig nem, de részemről a megtiszteltetés. Akkor sziával köszöntünk, aztán utána hiába próbáltam sziázni, ő jónapotozott, hát visszatértem rá. Gondolom később már nem emlékezett, hogy letegeztük egymást vagy nem tudom.
2014. máj. 7. 20:31
 7/13 anonim ***** válasza:

nem. külön kérték, hogy maradjunk a magázódásnál.

nekem nem könnyű, mert kb. egykorúak vagyunk, fiatalok mind és olyan jókat beszélgetünk már, szívem szerint tegeződnék velük, de tiszteletben tartom a kérésüket :)

2014. máj. 7. 20:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is tegeződünk. Nálunk is az első szülőin azzal kezdte a vezető ovónő, hogy ha lehet, mindenki mindenkivel tegeződjön, így sokkal egyszerűbb beszélgetni. Persze ha valakinek ez gondot okoz, akkor szóljon és tiszteletben tartják. Nekem sokkal jobb így, sokkal közvetlenebb. A fiam egyik ovónője velem egy idős, a másik pár évvel fiatalabb, furi lenne magázni. De azt az ovónénit tegeztem, aki nemrég ment nyugdíjba, és 30 évvel ezelőtt még "csókolommal" köszöntem neki, mikor az én ovónénim volt. :)
2014. máj. 7. 21:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen. A dajka gyerekkori ismerősöm, szegről-végről rokonom, kb. 3 évvel idősebb csak nálam. (én 38 vagyok)

Az egyik óvónő 32 éves, a másik 40. Utóbbit is általános iskolás koromtól ismerem, egy iskolába jártunk.

2014. máj. 8. 11:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem kicsit fura, főleg, hogy az óvónő jóval idősebb, már unokája is van, de ebben az oviban ez a szokás. A gyerekeket is arra tanítják, hogy sziával köszönjenek az óvónőknek, ezt főleg nem értem, mire jó, de mivel egyébként maximálisan meg vagyunk elégedve az ovival, igyekszem nem fennakadni ezen.
2014. máj. 8. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!