Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ott kell aludnia az oviba a...

Ott kell aludnia az oviba a gyereknek?

Figyelt kérdés
Ebéd után hazahozom szegénykém egyből ki is dől!Alszik 2-3 órát este meg fél 9körül alszik el!Így is olyan keveset vagyunk eggyütt ha mé ott aludna órákkal kevesebbet!Az ovonők meg sürgetik ,az ott alvást!!Szerintetek ott kéne hagynom aludni?Ott nem is hagynák őt annyit aludni!

2014. okt. 15. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Mennyi idős?mióta jár oviba?egyszer úgyis ott kell hagynod,az a normális így még nehezebb lesz megszoknia neki az ott alvást ha húzod az időt.És amúgy te dolgozol?másnak is rossz hogy nem lehet annyit a gyerekével,de ez az élet rendje főleg ha anyuka visszamegy dolgozni.
2014. okt. 15. 21:00
 2/11 A kérdező kommentje:
2,5 éves.2hete jár oviba!!
2014. okt. 15. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem kell ott aludnia. Én sem hagytam ott őket soha, mindkettőt délben elhoztam.Ha megteheted hogy elhozod,és jobb neki/nektek úgy, akkor hozd el.
2014. okt. 15. 21:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem,nem kötelezhetnek rá!! Az meg hogy hisztiznek rajta,ne törődj vele. Engem sem izgatott soha. Én is hazahordtam mind a kettőt délben. Nálunk fordítva volt ugyan,mert 2 éves koruktól nem aludtak délben,én nem kínoztam őket azzal,hogy végig kelljen fetrengeniük amíg a többi alszik.Na meg úgy sem maradta volna nyugiba.Melyik gyerek bírna ki annyi időt fekve,csendbe,pisszenés nélkül.Aztán meg jöttek volna megint,hogy csak vegyem ki őket,mert zavarják a többit.
2014. okt. 16. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:
pedig az óvónők örülhetnének,hogy az alvás egy kicsit lazább-ha kevesebb a gyerek,több a hely is.olyan kaotikus egymás hegyén hátán 26-28gyerek.
2014. okt. 16. 13:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Miért nem hagyod ott?

Semmi baja nem lesz az ottalvás miatt, ha már 2 és fél évesen jár! Ha otthon is alszik, akkor nem tudsz vele amúgy sem foglalkozni...

2014. okt. 16. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:
az én lányom kiscsoportba nem aludt ott.viszont most középsösként ott alszik heti 3 napot biztosan.
2014. okt. 16. 18:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Még nem használja a wc-t!Így biztosan bepisilne addigra!
2014. okt. 17. 07:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak bilizik.Az oviban lehet a tömeg miatt de nem mer!Vagy a wc mem tetszik neki!Az a baj,hogy az oviba még erőltetik is a wc-t.Ő meg persze,hogy nem akarja!Azóta itthon is sokszor bepisilt,mert mondta,hogy kell de inkább beoisilt minthogy leüljön a bilire!
2014. okt. 17. 07:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor lehet nem igazán van még megérve a szobatisztaságra!Miért vitted ilyen korán oviba??nem bántásból kérdezem,de ha a szavaidból kiveszem még otthon vagy nem dolgozol akkor miért kellett már mennie oviba,lehet még egy félévet jobb lett volna otthon hagyni már csak azért is mert lehet még a szobatisztaság nem 100% nálla!

Amúgy meg az új dolog,az ovi,meg anya nélkül is stresszelheti és azért is pislhet be,sok 3 ves stabilan szobatiszta gyerek is bepisil mikor elkezdi az ovit!

Amúgy a érdésedre válaszolva:én hazahoznám ha megtehetném!Hiába írja az egyik válaszoló hogy akkor úgy sem foglakozol velem ert alszik,de akkor is ott van melletted,netán együt bújtok ágyba,anya mellett nyugost körülmények között a saját kis megszokott ágyikójába aludhat,,azért valljuk be csak pihentetőbb így aludni mint egymás hegyén hátán 20x gyerek.

Az én fiam középsős csoportjába van egy majd 6 éves gyerek és az anyukája még mindíg hazahordja(nem dolgozik,nem kistesóval van otthon,anyagilag megtehetik,hogy anyuka otthon legyen és úgy van vele akkor miért ne lehetne vele otthon a gyerek)A foglakozások nagy része úgyis délelőtt történik.

2014. okt. 18. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!