Ovis anyukák! Ti foglalkoztok vele, hogy mit csinál a gyereketek pl. logopédiai foglalkozáson, vagy gyógypedagógiai fejlesztésen?
Főleg a logopédiai érdekelne. Én kezdő logopédus vagyok, és csak érdeklődő jelleggel kérdezném, hogy titeket szülőket mennyire érdekel, vagy mennyire vagytok képben, hogy pl melyik hangokat tanulja épp a gyerek, gyakoroltok-e vele otthon? Egyáltalán van-e a gyereknek logopédiai füzete, kéri-e a logopédus, hogy legyen, milyen gyakorisággal ad ki újabb gyakorlóanyagot? Ha az óvónő megkér, hogy vigyetek, akkor visztek füzetet, vagy nem? Elvárás, hogy ha már van füzete, akkor mindig legyen benne alkalomról-alkalomra újabb gyakorolni való? És ha már van füzet, gyakoroltok is otthon, ami benne van, vagy haza se szoktátok vinni a füzetet? Logopédussal szoktatok konzultálni? Milyen elvárásaitok vannak a logopédussal szemben (gondolok itt olyanra, hogy ha már hónapok óta jár a gyerek, de még nincs változás, akkor reklamáltok-e nála, stb)?
Mondjuk aki ilyen fórumokat olvasgat, mint ez is, gondolom foglalkozik annyira a gyerekével, hogy gyakoroljon vele, szóval ebből a szempontból lehet hogy nem a legjobb helyre írtam a kérdésem, de bármilyen választ szívesen elolvasok :) Priviben is írhat, akinek úgy a szimpibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!