Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Van akinek a gyermeke egyre...

Van akinek a gyermeke egyre nehezebben megy oviba?

Figyelt kérdés
Kislányom 3 éves, most kezdte az ovit... első héten volt sírás, de csak mikor bement a csoportba , majd jött az, hogy már itthon is pityergett, de még el tudtam terelni a figyelmét, így az oviig nem volt gond, aztán már a hétvége is azzal telt, hogy hiányzunk neki, nem akar menni, nem jó ott lenni... múlt héten többször úgy mentem érte, hogy sírt ( óvónők szerint nem egész nap, a dadus elszólta magát, hogy szinte egész nap csak sírt)... ma reggel ébredéstől, amíg be nem ment a csoportba ( és persze még akkor is) zokogott, a szívem szakadt meg, nem hiszti ez, hanem szorongással teli félelem, egyszerűen nem akar ott lenni, már álmában is dobálja magát, ha megébred az az első kérdése, hogy ugye nem megy oviba?... annyira kétségbe vagyok esve!!! meddig húzódhat ez még? nem hogy javulna, egyre rosszabb, és én nem tudom hogyan segíthetnék neki...?! :(
2014. szept. 22. 12:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azt ugye tudod kedves utolsó, hogy ha felvették, akkor nem kötelezhetnek, hogy vidd el délben... ilyen törvény nincs , hogy beszoktatás alatt haza kell vinni! - nem is értem, azt gondolják, hogy te otthon csücsülsz? nem is hallottam még ilyet, hogy az óvónő dönti el, meddig tart a beszoktatás...
2014. szept. 25. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!