Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti szólnátok emiatt?

Ti szólnátok emiatt?

Figyelt kérdés
Kislányom ovikezdő, van cumija és kispárnája, amik nélkül sehova sem megy... a szülőin kifejezetten kérték, hogy ne vegyük el ezeket tőlük, vigyük be... ennek örültem, mert tudom ,hogy ez megnyugtatja! Így is beszéltük meg, így készültünk, hogy ott lesz vele, s ha szomorú megölelheti a párnáját, srb... erre tagnap mikor mentem érte minden ki volt rakva a kis öltözőszekrényéhez... meglepődtem, de gondoltam olyan jól érezte magát , hogy nem kellett... kiderült, nem aludt, mert nem kapta meg a cumit... kérni nem merte persze, nagyon félős... nem értem miért veszik el tőle? szerintem a 4. napok még korai... és felesleges stressz a gyereknek...
2014. szept. 9. 10:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Akkor még egyszer leírom: azt kérték, ne vegyük el tőlük, itt az a szokás, hogy velük lehet, úgyis maguktól leteszik majd, ha belemerülnek a játékba... szóval szó sem volt arról, hogy nekik kell kimenni érte, egyáltalán, hogy kint lesz! Nyilván, ha ezt mondják el, ezt mondom a lányomnak, de itt nincs ez a rendszer.

Köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 10. 09:27
 22/23 anonim ***** válasza:

Szóltál végül? :)

Én igen, még tegnap is emlékeztettem az óvónőt, hogy a cumit el ne felejtsék oda adni neki délben :) És nem feledkeztek meg róla, aludt a cumijával, mikor érte mentem :)

2014. szept. 11. 09:47
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem szóltam, gondoltam várok pár napot, azóta nála volt minden, így gondolom feledékenység volt az oka , várok...
2014. szept. 12. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!