Ti szólnátok emiatt?
Mintha én írtam volna ezt a kérdést!
Múlt héten végig aludt az oviban, mert megkapta a cumiját, de most a másik óvónő a délutános és elfelejtette, vagy csak direkt nem adta oda neki. Így nem is tudott elaludni tegnap. Kérdeztem hazafele, hogy miért nem aludt, erre mondta, hogy mert nem adták neki oda a cumit, ő meg nem mert szólni.
Ma nyomatékosan megkértem az óvónőt, hogy délben adják oda neki, mert csak azzal tud elaludni és a lányomnak is mondtam, hogy szóljon. Csak ugye ezt a délelőttös óvónőnek mondtam, és alvásnál ő már nem lesz ott.
Mondjuk szerintem direkt nem adta neki oda az óvónő a cumit, mert pénteken pedig azt mondta a lányom, hogy azt mondta neki az óvónő, hogy nem kell neked az a cumi a szádba és elvette tőle.
Pedig szülőin mondták, hogy kiscsoportban még lehet alvásnál cumi és így is készültünk.
Én megértem, hogy le kell szokni majd a cumizásról, de ne a beszoktatás ideje alatt, rögtön a második héten.
Ma ha megyek érte beszélni fogok a délutános óvónővel, hogy igenis adja oda neki a cumit alvásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!