Hányra viszed a gyermeked oviba és meddig van ott? Hány órakor kelted és te mikor kelsz? Te hányra mész dolgozni és meddig dolgozol? Te viszed oviba és te hozod onnan el vagy van segítséged?
6:30kor kelünk, 7:15 felé indulunk az oviba, 20-25 perc alatt érünk oda. Nekem 8kor kezdődik a munkaidőm, az ovi nagyon közel van.
Hazafelé többféle variáció van:
- én megyek érte, fél 5ig van a munkaidőm, változó, hogy mikor végzek sajnos, de 5re oda szoktam érni érte
- férjem megy érte, ő 5-n6 között ér az oviba.
20-25 perc alatt értek az oviba,és azt írod nagyon közel van? :)
Hú,látszik,hogy vidéki vagyok :D
férjem reggel viszi, teljesen változó mikor indulnak, mivel nem munkahelyre megy hanem egyből címre. van, hogy 8ra kell mennie, akkor 7-n8 körül indulnak, van, hogy elég 8kor indulnia az oviból.
én 4re megyek érte.
nálunk is 6kor nyit az ovi
Nálunk változó,hogy ki visz ill. az is ,hogy ki hozza el.
Mindketten folyamatos műszakban dolgozunk,de pont a gyerek miatt ellentétes műszakban.
Általában 8-8.30 körül visszük az óvodába és délután 4-4.30 közt hozzuk el.Ha olyan a műszakbeosztás,hogy egyikünk sem tudja elvinni,akkor anyumnál alszik és ő viszi reggel.
5-ös, a mi ovink is reggel fél hatkor nyit és fél 3-kor keltik a gyerekeket a délutáni alvásból és 17-ig van nyitva az ovi, nem lehet hogy 1 helyre járnak a gyerekeink?
Nekem 2 gyerkőcöm ovis, a legkisebb még most kezdte. Reggel a gyerekek 6:30-7:00 között kelnek, fél nyolckor indulunk apával autóval az oviba, így 5 perc alatt ott vagyunk, gyalog kb. 20-30 perc lenne. Most du. fél 3-ra megyek értük, mert a kicsi még szokja az ottalvást, de így is legkésőbb 3-ra megyek majd értük.
5ös vagyok,nem hiszem 15. válaszoló,hogy egy helyre járunk,de lehet :-)
Egy Csongrád megyei kisvárosban van az említett bölcsi/ovi is.Ugyanúgy fél 6tól lehet vinni a kicsiket mindkét helyre és általában az elsők között vagyunk.Dajkanénik vannak korábban,utána jönnek az óvónénik nálunk.
Mi székesfehérváriak vagyunk, így nem, nem egy oviba járunk.
Csak azért is írtam, mert a mi ovink is reggel fél hatkor nyit, mert sokan csodálkoztak, hogy ilyen korán is van már óvoda. Ez nálunk a szocializmusból maradt vissza, mikor az emberek többsége 6-ra járt dolgozni és munka előtt leadták a gyereket, az ovi közelében volt egy gyár. Ez a nyitvatartás onnan megmaradt.
Persze fél nyolcig csak 1 csoport megy, akkor mennek át a gyerekek a saját csoportjukba, ha olyan korán mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!