Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mi tortenik ha azt mondom...

Mi tortenik ha azt mondom majdnem 3 evesemnek, hogy jol van, nem kell menni aludnies akkor mesz amikor akarsz? Hany orat lesz talpon?

Figyelt kérdés
En mar nem tudom, mit csinaljak. Ha nem alszik du., akkor 5tol csak tevezne vagy sirna, ha alszik, akkor meg este van fent. Fel 11 es meg nrm alszik. Probaltam azt, hogy 1 ora utan ebresztem du., de akkor rosszabb mindennel. Mar annyira tele a hocipom, hogy arra gondoltam, legyen akkor ebren ahogy akar, de nincs teve du este. En meg berakom a fuldugot a balheja ellen. Nem birom mar az sllando vitat ezen, honapok ota tart. Reggel amugy haromnegyed 8kor keltem ha bolcsi van, persze tiszta nyug hisz keson alszik el. Ha nincs bolcsitudna ilyenkor aludni 9 fel 10ig. Ez igy nem normalis sztem. Mit tegyek?
2014. jan. 8. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez van. :( Múltkor nem aludt el délután ahogy általában szokott, hanem szépen fél 6-kor bealudt. Este 10 előtt nem is hajlandó az ágyába menni, csak üvölt. De 11 is van mire elalszik.

8-kor keltem, ha ovi van, egyébként képes fél 10-ig aludni reggel. (külföldön élünk, 9:15-re járunk az oviba)

Itt nem alszanak a gyerekek az oviba, de a kisfiam amúgy is csak heti 2x megy hosszú napra, a többi napon csak 12:15-ig van.

Egyetlen megoldást látok, azt, hogy nem teszem le délután aludni. De most nincs hozzá lelki erőm, olyan hisztis amúgy is. Talán a jövő hónaptól megpróbálom...

2014. jan. 8. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
aludjon délután, és 8 kor ágy, és onnan nem kelhet fel, bármi történik. Ez az ideális.
2014. jan. 9. 06:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Húú 2-es, Te vagy az Apu?

Az én apám volt ilyen, hogy ha esett, ha fújt, ha nyári szünet volt, ha nem, 8-kor ágy. Mondanom sem kell, hogy nem a szívem csücske a faterom. :)

2014. jan. 9. 11:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es, én ma kipróbálom, bár tudom, hogy üvöltés, hiszti lesz mindenen, de most meg a bölcsi előtt ment a hiszti, így fáradtan persze, hogy nincs kedve menni.

Kedves 2-es, ágyban van fél 9-től. Ott beszél magában.

2014. jan. 9. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Ma nem aludt délután, erőt vettem magamon. :) Jól elvoltunk, játszottunk, rajzoltunk alvás helyett. Elég jól bírta. Ééééss! 3/4 8-kor elaludt! Jeee! Olyan jó lenne, ha tudnánk ezt tartani! Kiváncsi leszek reggel mikor kel.

Nektek, hogy ment Kérdező?

2014. jan. 9. 21:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Nálunk is jól ment! Bár este kicsit későn aludt el, de előbb is ment volna, csak vendégünk volt. Így fél 9 körül aludt el, negyedkor tettem le. Reggel 8-kor nyafi nélkül kelt, és nem kellett veszekedni mindenen. :)

Ma sem teszem le. Mondtam, amint nyafis lesz, megyünk aludni. Most még elvan...

Sok sikert nektek is a továbbiakban!

2014. jan. 10. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!