Mit rajzolhatnék az 1 évesemnek?
Mivel a gyerek meg nem fogja felnott, elemzo szemmel tekinteni a konyvecskedet, szerintem tok mindegy, hogy mit rajzolsz.
Bar, ha van egy tortenet otleted, akkor a temaban kitalalt es megalkotott kepek alapjan evekig meselhetsz neki abbol a konyvbol.
Sok sikert!
En rola rajzolnek, O lenne a Fohos! Es ezt kesobb is elteheted neki! Amikor hozta a golya, es hazaerkeztetek!
Mi varjuk a kistesot, Fiamnak meg lerajzolom, hogy a nagyteso hazahozza anyat es a kistesot a korhazbol :)
szia
vannak nagyon jó mondókák,amiket közben tudsz rajzolni-ilyeneket keresgélj.a pont-pont vesszőcskét biztos ismered,de pl van az is,hogy rajzolok egy kerekecskét-gömbölyűre,mint egy zsemlét...
ezekre gondoltam hirtelen(egy óvónéni)
nekem azt szerette 1 éves kora után nem sokkal ha a letörölhető nagy rajztáblára(azthiszem mágneses rajztáblának hívják)rajzoltam neki utánna mondtam hogy mi az,egy idő után meg már ő mondta!
Ilyeneket rajzoltam hogy napocska csillag,alma ,pöttyös labda,fa,virág stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!