Milyen apróságot vegyek az 1 évesemnek?
Miért lettem lepontozva?
Nálunk itt a rengeteg játék, az 1 évesem a csipeszekkel szeret a legjobban játszani. Többedik gyerek, képzelhetitek mennyi játék van itt.
Én egyetértek elsővel...
Amúgy meg ha most kapott egy csomó dolgot miért akarod még többel elárasztani??Nem kéne várni egy picit,hogy az új játékok "lecsengjenek"?
Ha készségfejlesztőt szeretnél,akkor vidd ki a konyhába,tegyél elé kisebb-nagyobb műanyag tálakat és hagyd,hogy pakolássza egyikből másikba....
Kis babrálnivalónak tényleg tökéletes a csipesz. Az én fiam pl a tesco-ban kapható törpdominókat pakolássza minden nap: zacskójába benne hagytuk, így nem nyeli le a kis dominót, viszont kicsi pakolgatásra, rakosgatásra tökéletes. Van egy tároló doboza neki, kis pohárkája, kanala hozzá, és rakosgatja egyikből a másikba, kevergeti, stb.
Minden napunk amúgy úgy indul, hogy leterítem a szőnyegét (a nagyobb játékok elérhetően vannak, pl: duplo, faépítős, formabedobó, gumi épító kockák,stb), és teszek az ágyakra, székre (amiket álldogálva elér kényelmesen) kisebb játékokat, amiket a napközbeni járkálás során megtalálhat, játszhat, "sétáltathatja", viheti magával. Ilyen pl: ujjbábok, bébi zörgős figurás zokni, kis babakönyvek, színes rumbatök, kis síp, kasztanyetta, kis autó.
Vagy amit még nagyon szeret: kineveztem neki egy nem használt pénztárcánkat, azt teli tömtük régi lejárt bankkártyákkal, és azzal akár fél órán át is el van, rakosgatja ki-be a kártyákat, tömködi, kinyitja-bezárja a pénztárcát, stb.
Remélem tudtam valamit segíteni.
13 hónapos anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!