Óvodába maszturbáció?
Figyelt kérdés
Kislányom 15.-én kezdi az ovit.(3 éves).Az a problémám hogy szokott maszturbálni.vagyis olyan mozdulatokat csinál hogy hason fekszik és a niniját fogja és fel-le mozog.Nem szokta más elött csinálni.de félek hogy mi lesz ha oviban is csinálni fogja.Szoljak a védőnőnek vagy a gyerek orvosnak hogy csinálja?Nem akarom hogy azt higyék hogy tőlünk látta.szerintetek?#Gyermek maszturbáció
2014. szept. 8. 21:04
2/14 anonim válasza:
Hidd el az óvóda pedagógus tudja hogy van ilyen,valszeg tapasztalta is már,és figyelem eltereléssel szépen megoldja a dolgot.Én nem szólnék semmit,ha gond van az óvónő szól majd.
3/14 anonim válasza:
Szólj az óvónőnek. A többit pedig bízd rá.
4/14 anonim válasza:
A gyerekek 90%-a csinálja ilyen idős korban. Az óvónők pedig ugyebár gyerekekkel foglalkoznak, általában tanulnak pszichológiát, pedagógiát, és van pár év a hátuk mögött. Hidd el, nem fognak feljelenteni :-)
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Csak remélem nem fogja a többi gyerköc,eltanulni töle.Ha csinálná.
2014. szept. 8. 21:29
6/14 anonim válasza:
Mondom szépen, hogy a többi is csinálja... Nyugi :-)Nem a te lányod fogja megrontani a kiscsoportot.
7/14 A kérdező kommentje:
Oké.felfogtam :) csak kicsit félek.
2014. szept. 8. 22:14
8/14 anonim válasza:
Anya óvónő, mesélte már sokszor, hogy mi minden folyik a csoportszobában altatásidőben... :)))
Hidd el, nem a te gyereked lesz az egyetlen, aki maszturbál, emiatt kár szólni, teljesen természetes dolog.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor nem szólok.Majd szólnak ők :/
2014. szept. 8. 22:44
10/14 anonim válasza:
óvónő vagyok, hidd el, nagyon sok gyerkőc csinálja, DE
azt fontos tudatosítani benne, hogy ez olyan dolog, amit nem csinálunk mások előtt, ez magánügy, otthon lehet, a szobájában, de mások előtt nem. Beszéld meg vele kedvesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!