Van itt olyan anyuka, aki nem adta/adja óvodába 3-4 éves gyermekét? Miért döntöttél így?
Én 4 évesen adtam oviba 2 gyermekemet, egyiket pedig 3 évesen. Itthon voltam, így láttam jónak.
Szomszéd kislány 5 évesen kezdte, egyedül róla tudok közel s távol, aki ilyen idősen ment először óvodába. Az apja volt vele otthon, nem dolgozott.
En gondolkoztam rajta. Bolcsi kozepen szuletett a masodik lanyunk, elotte dolgoztam szules napjaig.
Mar akkor gondolkoztam, hogy kiveszem, amikor megszuletett a teso, de mindenki lebeszelt rola.
Vegul nyaron 3het kivetelevel vegig itthon volt. A vege fele mar szenvedett. AllandoN a bolcsirol beszelt, majd az ovirol. Tavasszal be irattam oviba, de ugy voltam vele, hogy max.vissza vonom.
A gy.orvos es a vedonotol kezdve mindenki megint lebeszelt rola. Mindenki azt tanacsolta, hogy kuldjem oviba, mert neki ez a jo.
3eves mult nyaron, tegnap ota ovis elesbe. Szereti, imadja es latom rjta, hogy kiegyensulyozott es ez valo neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!