Lusta az az anyuka aki szabadnapjain nem viszi oviba két gyermekét?
Nem akarom felkelteni őket, aludhatnak ameddig akarnak, aztán főzünk, játszunk, élvezzük egymás társaságát.
Édesanyám szerint ilyenkor is vinni kéne a gyerekeket szabadnapjaimon, nyáriszünetben.
Az embereknek sosem jó semmi.
Ha rohannál a dolgaidat intézni, és elvinnéd oviba, akkor is néznének rád, mint a véres rongyra, "elvégre anyuka otthon van, biztos lusta foglalkozni a gyerekeivel". Ha nem viszed, akkor hanyag vagy, mert az a nap majd jól felborítja a gyerekek életét és húúúúú, ezután minden reggel hiszti lesz.
Nyár van, vége a sulinak is, nálunk mától kezd az ovis szünet is, nagyon sokan egész nyáron nem is viszik az ügyeletes oviba a kicsiket, maradnak otthon.
Használjátok ki, élvezzétek ezt a szép napot!
1. Ne ítéld el azt, aki szabadnapján beviszi az oviba a gyerekét! Ki vagy te, hogy megteheted? Amúgy nem látsz bele, miért viszi, lehet, hogy olyan dolga van, amit nem szerencsés gyerekkel az oldalán csinálni, de ha nincs is semmi dolga, neki is joga van pihenni és nem 0-24 órában a gyerekkel foglalkozni.
Példa: én könyvelő vagyok, férjem másodállását is könyvelem, ami azt jelenti, hogy a bevallás elkészítésekor kiveszek 1-2 szabadnapot, mert azt nem tudom úgy csinálni, hogy otthon vannak, megy a tv, zaj van. Ilyenkor csinálom és bizony a gyereket ezeken a napokon beviszem az oviba! Akkor én ezek szerint lusta anyuka vagyok a te meglátásod szerint????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!