Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » SOS! Más településre felvennén...

SOS! Más településre felvennének még most óvodába?

Figyelt kérdés

Még tavasszal jelentkeztünk a településünkön belüli egy óvodába amibe fel is vettek minket.

Most viszont lezajlottak a szülőiértekezletek a szokásos dolgok és nagyon megbántuk hogy ide irattuk a fiúnkat.Semmi sincs úgy ahogyan megbeszéltük és a leendő pedagógusok úgy beszéltek velünk mint a kutyával.Október végén töltené a 3. életévét és szeretném egy szomszédos településre állami oviba beiratni ha még lehet.

Mit kell tenni ilyenkor és mit mondjak az új ovinak ahová járatni szeretném?

Teljesen kivagyok borulva,kérlek segítsetek.

2014. aug. 28. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér. Főleg, ha van hely, kevés a gyerek, akkor tárt karokkal várnak majd.
2014. aug. 28. 22:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha kevés a gyerek lehet bár én nagyon kis esélyt adok erre.
2014. aug. 28. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt a szomszéd városban még a helyi gyerekeknek sem jutott mindnek hely, nemhogy máshonnan jövőknek...

Kérdezd meg, ahova vinni szeretnéd, hogy van-e hely.

2014. aug. 28. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Átvesznek, ha van hely. Èn januárban vittem át õket a szomszèd települèsre. Pènteken átmentem az új oviba délelõtt, dèlben kiírattam õket a règibõl, s hètfõn az új oviban kezdtük a beszoktatàst. Életem legjobb döntèse volt mellesleg.
2014. aug. 29. 06:22
 5/8 anonim ***** válasza:
ha van hely igen ,de ezt akkor gyorsan kérdezd meg .
2014. aug. 29. 06:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy megkérdezem, de mi nem tetszett?
2014. aug. 29. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha viszed a munkáltatóit akkor szerintem átveszik.
2014. aug. 29. 10:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha faluról van szó, akkor biztos átveszik, általában ott van hely. Városban esélytelen lenne. Mi megyeszékhelyen lakunk, tavaly a fiam nem vették fel helyhiány miatt a körzetes oviba. A szomszéd falu oviját ajánlották, mert ott még van hely. A faluból a városba hordják sokan a gyerekeket oviba.

Szerintem van esély, főleg, ha hely is van. De, tuti megkérdezik, miért akarod oda járatni a gyereket.

2014. aug. 31. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!