8 hetes vagyok, nagyon viszeresek a lábaim. Felvennének ezzel táppénzre?
Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 10:46
1/4 anonim válasza:
Az én nőgyógyászom, mikor kiderült, hogy terhes vagyok rögtön azt kérdezte, hogy szeretnék-e táppénzre menni. Lehet, hogy ez dokifüggő, de szerintem ez épp elég ok a táppénzre. Nyugodtan szólj az orvosodnak, ha nem magándoki, akkor is!
2/4 anonim válasza:
Táppénzre a háziorvosod vesz, a nőgyógyásztól ehhez egy javaslatot kell kérni, de természetesen felvesz. Mivel anyagi haszonnal neki az nem jár, ha te minél tovább dolgozol, bármilyen panasszal táppénzre mehetsz, hiszen egyik orvos sem kockáztathatja meg, hogy esetleg valami baja legyen a babának. Nyilván a visszértől nem lehet baja, de ez esetben a te szervezeted kevésbé bírja a terhelést, amire viszont oda kell figyelni! Jó babavárást! :)
3/4 anonim válasza:
Táppénzre engem a nőgyógyász vett fel, még mikor a 6. hétben voltam, és azóta is táppénzen tart. A munkahelyen veszélyes anyagokkal dolgoztunk, és e miatt kellett betegállományba vonulnom. Beszélj a nőgyógyászoddal vagy háziorvosoddal, szerintem biztos kiír táppénzre. Üdv.: 34. hetes kismama
4/4 anonim válasza:
1. vagyok. A táppénzes dolog úgy zajlik, legalábbis itt Szfváron, hogy aki fehérvári, azt a nőgyógyász táppénzre veheti, aki pedig vidékről jár be nőgyógyászati rendelésre, anak valóban csak javaslatot ad, de arra a háziorvosnak ki kell írnia. Tehát az első lépés(legalábbis itt) a nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!