Nem akarom, hogy gyerekem ott aludjon az oviban, megyek érte ebéd után, de azt mondja ott akar aludni. Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Nekem így is hiányzik és délután együtt vagyunk, ezért nem szeretném, ha egész nap oviban lenne. A délutánokat szeretnénk együtt tölteni hármasban. Mit mondjak neki?2014. szept. 4. 15:56
11/15 anonim válasza:
Semmit, hagynám, hogy az oviban szeretne aludni és szereti.Inkább örülj neki, minthogy meggyőzd, hogy otthon legyen.
Biztos nem fog tetszeni, de leírom. Az iskolából is elhozod majd ebéd után?
13/15 anonim válasza:
Mivel a gyermek is önálló emberi lény,saját vágyakkal, hagynám,hogy azt tegye, amire vágyik. Miért is korlátoznám ilyesmiben,mint az ovis alvás? Nem azért szülünk gyereket,hogy otthon szórakoztassanak minket! Inkább azért,hogy segítsünk nekik azzá válni,akik lenni szeretnének.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem korlátozom semmiben és nem is ő szórakoztat engem. Tudom, hogy ez így van rendjén. Ha másképp gondolnám, nem írattam volna be 2,5 évesen. De ha a férjemmel mi otthon vagyunk már délután, akkor miért ne lehetne velünk. Neki maga a rituálé tetszett meg az oviban az alvás előtt, de kósza gondolat volt. Mivel reggel nem is akar elindulni az oviban, ezért úgy gondolom, ezt még nem hisze, hogy erőltetni kéne, főleg, hogy nem is muszáj ott aludnia. Nálunk egyébként is sokan elhozzák ebéd után a gyereket.
Szóval megoldódik a dolog, köszi a válaszokat.
2014. szept. 7. 12:54
15/15 anonim válasza:
Tulajdonképp minek írtad ki a kérdèst??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!