Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nálatok lehet vinni a gyereket...

Nálatok lehet vinni a gyereket óvodába szombaton, ha az munkanap?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 11:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%
Majd zavar, ha az orvos nem vizsgál meg rendesen, mert épp gyereket nevel..... A gyerek nem munkahelyre valo.
2014. szept. 3. 14:11
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem, a gyerek a munkanapokon óvodába való. Nem karácsonykor vagy minden vasárnap akarom lepasszolni, hanem egy MUNKANAPON.
2014. szept. 3. 14:24
 23/26 anonim ***** válasza:
41%
A kérdező nyilván nem a baleseti sebészeten dolgozik...
2014. szept. 3. 14:31
 24/26 anonim ***** válasza:
lehetni lehet de sokan megoldják aki nem tudja az visszi csak be ilyenkor és csak ügyelet van,de van mikor ilyen szobatokra rakják a nevelés nélküli napokat akkor viszont nem viheted a gyereket.
2014. szept. 4. 18:40
 25/26 anonim válasza:
Érdekes h ilyen gondod van .Nem tudom hol laksz ,de ha kötelező munkanap van akkor az az ovira ,bölcsire is vonatkozik. Lehet h ez változott??? 10 évvel ezelőttről van szó .
2014. szept. 11. 18:56
 26/26 mi a fene ***** válasza:
Megértelek kérdező, nekem is voltak ilyen problémáim. Én ha kérdezték, simán beirtam hogy kérem az ovit.Igaz, nem tetszett, de ez van.az viszont igaz, hogy 10 fő alatt nem gazdaságos az intézményt nyitva tartani.Kombinálni kell, majd belejöttök.
2014. szept. 18. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!