Nálatok lehet vinni a gyereket óvodába szombaton, ha az munkanap?
ok, ezt értem, persze.
De akkor hová tegyem? Ti hogyan oldjátok meg?
Szabadságot vagy kapunk vagy nem; de inkább a szünetekre meg a nevelés nélküli napokra tartogatnánk őket, azokból is van elég.
1 napra nem ír ki táppénzre az orvos, ezt már kérdeztük.
Talán munkahelyre bevitel szóba jöhet, bár én ügyfélszolgálaton dolgozok, az ügyfelek nem nagyon értékelnék. De talán szombaton úgyis kevesen jönnek. Köszönöm a tippet.
Hat azert egy felnott, gyereket nevelo embertől az ember elvárná, hogy képes legyen megoldani egy ilyen problémát.....
Ovistárs anyukája, szomszéd, bármelyik rokon, baba hotel, es igen, idegen bebiszitter, ha nincs mas.
Nálunk ezeken a napokon összevont csoporttal van ügyelet. Előzetesen az ebédbefizetéskor tájékozódnak arról, hogy ki megy be aznap majd. Én ugyan meg szoktam oldani ezt nagyival, de még sosem volt olyan, hogy nincs ügyelet.
Engem egyébként cseppet sem zavarna, ha bármilyen munkahelyen ott van a gyerkőce valakinek, legyen az posta, orvos, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!