Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nálatok lehet vinni a gyereket...

Nálatok lehet vinni a gyereket óvodába szombaton, ha az munkanap?

Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 11:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

ok, ezt értem, persze.

De akkor hová tegyem? Ti hogyan oldjátok meg?

2014. szept. 3. 11:52
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi ugy oldottuk meg, hogy bár mindenki dolgozik valaki csak kapott szabit aznapra. Másik verzió hogy otthonról dolgozom,mert néha az is lehetséges. 3verzio otthon levő ovistars anyukáját megkérni bevállalja-e a tied is./vagy bebiszitter 4. verzio- beteget jelentesz (vagy az apa,vagy a nagyi). 5.verzó-valaki viszi a munkahelyre.
2014. szept. 3. 11:55
 13/26 A kérdező kommentje:

Szabadságot vagy kapunk vagy nem; de inkább a szünetekre meg a nevelés nélküli napokra tartogatnánk őket, azokból is van elég.

1 napra nem ír ki táppénzre az orvos, ezt már kérdeztük.

Talán munkahelyre bevitel szóba jöhet, bár én ügyfélszolgálaton dolgozok, az ügyfelek nem nagyon értékelnék. De talán szombaton úgyis kevesen jönnek. Köszönöm a tippet.

2014. szept. 3. 11:59
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk jó, mert a pároméknak soha nem kell dolgozni az ilyen szombatokon.
2014. szept. 3. 12:30
 15/26 anonim ***** válasza:
59%
Hat en ügyfélként nem igazán ertekelnem, ha az ügyintéző gyereke ott lenne munkaidőben..... Bebiszitter, nagymama?
2014. szept. 3. 12:40
 16/26 A kérdező kommentje:
Nagyszülők dolgoznak, bébiszitterünk nincs. Egy ismeretlenre pedig nem akarom egész napra hagyni a gyereket.
2014. szept. 3. 12:46
 17/26 anonim ***** válasza:
64%

Hat azert egy felnott, gyereket nevelo embertől az ember elvárná, hogy képes legyen megoldani egy ilyen problémát.....

Ovistárs anyukája, szomszéd, bármelyik rokon, baba hotel, es igen, idegen bebiszitter, ha nincs mas.

2014. szept. 3. 12:50
 18/26 A kérdező kommentje:
Épp elég "ilyen problémát" megoldunk év közben. De az röhej, hogy egy ÁLLAM ÁLTAL előírt munkanapon pont az állami intézmények vannak zárva.
2014. szept. 3. 12:54
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azert van, mert nincs ra igény. A testvérem bolcsodeben dolgozik, 10 eve nincs jelentkező a munkanap athelyezesekre, egy darab gyerek nincs, nekik megis menniük kell minden alkalommal. ....
2014. szept. 3. 12:57
 20/26 anonim ***** válasza:

Nálunk ezeken a napokon összevont csoporttal van ügyelet. Előzetesen az ebédbefizetéskor tájékozódnak arról, hogy ki megy be aznap majd. Én ugyan meg szoktam oldani ezt nagyival, de még sosem volt olyan, hogy nincs ügyelet.

Engem egyébként cseppet sem zavarna, ha bármilyen munkahelyen ott van a gyerkőce valakinek, legyen az posta, orvos, bármi.

2014. szept. 3. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!