Kisfiúkra milyen ruhát adtok az oviba, hogy kényelmes is és divatos is legyen?
Figyelt kérdés
A kislányokon olyan csini a leggings tunikával de a fiúkra mit adtok? Mindig csak melegítőt?2014. aug. 24. 14:58
1/8 anonim válasza:
Én melegítőt fogok, majd függ a vastagsága mennyire van ott jóidő. De állítólag a fiúknak is az oviba a harisnya nyugodtan mehet, ezt nálunk mondták egy kis rövid nadrággal. Hát lehet én ezt is fogom alkalmazni, így a nyári ruha ami még jó az jó lesz télen is bentre :)
2/8 anonim válasza:
inkább kényelmeset-mint annyira "divatosat" adok,-mert összefestékezi,gyurmázza..stb.de esetleg olyanra gondolnék,hogy rövidnadrág-menő pólóval(ami most kedvenc)-nálunk például a dinós
3/8 anonim válasza:
Először én is melegítőben járattam...de minden fiú farmerban,csinosan járt. Így méretváltásnál én olyan farmerokat,nadrágokat vettem,aminek körbe gumis a dereka. Mégse nyomja a gomb,és öltözni/vetkőzni is könnyebb. A Tesco-ban is nagyon divatosak vannak. Felülre póló,ill. télen vékony hosszú ujjú felső volt rajta.
4/8 anonim válasza:
enyém bent fürdőnaciban van :D tudod, azok a térdig érő kis vagány nacik. azt imádja, nyárról úgyis sok marad minden évben :)
viszont kint melegítőben van, enyém nem veszi fel a farmert... ősszel, mikor hűvösebb van, akkor meg kordnadrágot hord, abból is vannak csinosabb, vagányabb darabok, sőt kantáros is, azokban olyan édesek :)
de szövet nadrágot is adhatsz rá, azok is csinosak és kényelmesek
5/8 anonim válasza:
rövidnadrág + póló, ésőbb szabadidőnaci + póló.
6/8 anonim válasza:
öt éves a fiam.Bentre vékony melegítő alsó valami vagány pólóval,télen hosszú ujjú pólóval.Kintre vastagabb melegítő alsó,késő ősszel bélelt nadrág,télen sínadrág.Tavaly még harisnyában és rövidnadrágban volt télen,de idén váltok.Bent melegítőben lesz,aztán ha mennek ki,akkor melegítő alsó le,fiú leggings és sínadrág fel.A scamptől fogok rendelni pár darabot
7/8 anonim válasza:
2 db Tesco-s, F&F farmerja van a kisfiamnak, a gumis derekú.
Ezen kívül pamut melegítőalsói, valamint ilyenek:
Innen szeretek pólókat és hosszú ujjú felsőket is rendelni, valamint a Tesco-sak is jók.
8/8 anonim válasza:
Kényelmes gumis derekú farmer nadrág vagy bársony, vagy vászon nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!