Szerintetek jó lenne ha férfiak is lennének óvodai dajkák? Vagy esetleg óvóbácsik? Befolyásolna ez benneteket az óvodaválasztásban?
Figyelt kérdés
Szívesen járatnád oda a gyerekedet, vagy nem zavarna? Esetleg a gyereked fejlődésében, nevelésében szerinted lenne előnye, vagy hátránya?2014. aug. 22. 16:43
1/16 anonim válasza:
Nem befolyásolna. Az adott személy szakmai felkészültsége, gyerekekhez való viszonya érdekel, ez nem nemfüggő.
2/16 anonim válasza:
Amúgy a férjem dolgozott gyermekmegörzőben egy időben, de van is valami olyan kisugárzása, hogy mindenhol tapadnak rá a gyerekek.
3/16 anonim válasza:
Nem befolyásolna. Én úgy gondolom, hogy egy férfi is tud ugyanolyan jó lenni ebben mint egy nő. A férjem van itthon gyeden a fiunk 7 hónapos kora óta. Ugyan olyan jó szülője mint én, nem látok különbséget ebben. Ahogy azt gondolom, hogy egy nő is lehet jó vadászpilóta, harckocsivezető stb.
4/16 anonim válasza:
Szerintem engem sem befolyásolna. Valószínűleg első alkalommal (magamban!) meglepődnék.. hisz nem igazán gyakori az óvóbácsi + dajkabácsi :D ... eleinte furcsállnám, hogy egy idegen férfi törli ki a kislányom fenekét.. (na itt egy kicsit azért lehet hogy nem lennének elsőre jó gondolataim...) de ha szimpatikus, és megfelelő szakmai felkészültsége van.. hát akkor miért ne? :)
5/16 anonim válasza:
Én kifejezetten örülnék, ha óvónő, és óvóbácsi is lenne a csoportban. Normál esetben a gyereket is egy férfi és egy nő neveli, miért ne lehetne így az oviban is?
Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy amelyik férfi gyerekekkel dolgozik, az biztos pedofil. Ennyi erővel az apák is azok, akik szeretik a gyerekeiket, és foglalkoznak velük.
6/16 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, de én paranoiás vagyok, és minden "idegen" férfiban pedofilt látok.
Egyáltalán nem örülnék, ha egy férfi óvóbácsi törölgetné a lányaim fenekét.
7/16 anonim válasza:
Engem gyerekkoromban molesztált egy "bácsi", akiről kiderült hogy a helyi általános iskolában tanító. Alsósokat tanított... na emiatt valószínűleg nem örülnék a férfi dajkának.
8/16 anonim válasza:
Őszintén szólva, nem tudom. Én is úgy gondolom, mint az utolsó előtti válaszoló, de nem tudom, hogyha szimpatikus lenne a óvóbácsi, akkor hogy döntenék. Előny nem lenne a kislányunk fejlődésében, mert az apukája itt van, ez erősebb mint egy óvóbácsi.
9/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
Sok gyermeknek hasznára válna, főleg ahol nincs apakép.
Nálunk is van egy kisfiú, akinek 4 éves korában meghalt az apukája. Szinte tapad a férfiakra, legyen az a férjem vagy a kolléganőm vőlegénye. (családi napköziben dolgozom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!