Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk de újra...

Babát szeretnénk de újra edzeni szeretnék, mennyire befolyásolná ez a teherbeesésem? És közben? Mennyit szabad? Valaki aki közben is sportolt?

Figyelt kérdés
2013 Novembere óta konditermi teljes testedzést végeztem,heti 3-szor minimum,nyár eleje fele leálltam,közben e hónapban eldöntöttük jöhet a baba,de az edzés is hiányzik. Nem vittem sosem túlzásba,kardió némi súlyzós gyakorlattal..párom nem díjjazza,hogy attól hogy baba tervbe van még edzenék,meg ha össze jönne akkor sem szeretném elhagyni magam,tanácsaitokat várom,köszönöm!
2014. aug. 3. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem heti 2x, kis sulyokkal nem arthat. Nem konditeremben, de aerobic es zumba edzesekre jartam heti 2x, 3x. Terhes lettem, lealltam. Sajnos kesobb, 10 hetesen a baba megallt a fejlodesben, missed ab.-om volt. 2,5 hettel a mutet utan, felgyogyulva erzem magam, ma voltam az elso edzesen, persze kimeltem magam. Semmi bajom nem esett. Szerintem te se parazd tul.
2014. aug. 3. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
A hasat, hasizmot megerőltető gyakorlatokat, és bármit, ami ugrálós/sarokra esős hagyd ki, mert ezek akadályozhatják a beágyazódást, ahogy a hirtelen nagy mértékű megerőltetés is. Fokozatosan kezdj el újra edzeni, és akkor nem lesz baj.
2014. aug. 4. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! :)
2014. aug. 4. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!