Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Gáz, ha a gyerekemnek szép,...

Gáz, ha a gyerekemnek szép, új ruha tárat állítottam össze az ovira?

Figyelt kérdés
Egy kérdés kapcsán merült fel bennem,ahol sokan írták,hogy ők használt,esetleg foltos ruhákat adnak bent az oviba a gyerekre.Az én gyerekemnek is vannak turis ruhái (újszerűek,jó állapotúak) de a 80%-a új ruha,csinos,csajos,de kényelmes,mind akciós,sajnos teljes áron én sem tudok mindenből ilyet venni,de most elbizonytalanodtam kicsit.Nem elit oviba fog járni,ugye nem fognak kinézni minket emiatt?
2014. aug. 21. 21:51
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Olvasd el még egyszer,mert sehol nem írtam azt,hogy a használt ruhák miatt néznének ki.

Valszeg azért is lettél lepontozva mert hülyeségeket írsz.

2014. aug. 25. 12:20
 22/25 A kérdező kommentje:
Látom nem csak az én fejemben fordult meg,hogy az anyuka miért nem vesz akkor egy Új Thomasos pólót a kisfiúnak...vagy legalább egy használt,de újszerűt.
2014. aug. 25. 12:21
 23/25 anonim ***** válasza:

A Thomasos anyuka vagyok.

Úgy látszik, nem értettétek, mint szerettem volna mondani. Egyik anyuka azon izgul, hogy ki fogják-e közösíteni a gyerekét, amiért használt ruha van rajta, a másik meg azon, hogy azért fogják-e kiközösíteni, mert új a ruhája, pedig higgyétek el, az ovis gyerekeknek az ilyesmi egyáltalán nem számít! (Hacsak a hülye anyjuk már ennyi idősen is a fülükbe nem duruzsolja, hogy ez milyen fontos.) Őszintén sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek otthon olyan értékrendet adnak át, hogy azt lessék, kin mi van, hogy lenézzék azt, akinek rosszabbul megy, és rosszindulatúan irigykedjenek arra, akinek jobban. Mert akár hiszitek akár nem, az ilyen kérdésekből bizony ez süt.

Ahhoz meg, hogy mikor veszek új pólót a gyerekemnek, azt hiszem, semmi közötök.

2014. aug. 25. 14:27
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem akartalak megbántani,csak azért merült fel bennem a kérdés,mert mint írtad,legszívesebben már rá sem adnád olyan állapotban van.Na de mindegy,tényleg a te dolgod.Egyébként nekem meg sem fordult az a fejemben,hogy az ovis gyerekek szólnák meg,inkább gondoltam a felnőttekre.
2014. aug. 25. 14:51
 25/25 anonim ***** válasza:

"Az én gyerekemnek is vannak turis ruhái (újszerűek,jó állapotúak) de a 80%-a új ruha,csinos,csajos,de kényelmes,mind akciós,sajnos teljes áron én sem tudok mindenből ilyet venni,de most elbizonytalanodtam kicsit.Nem elit oviba fog járni,ugye nem fognak kinézni minket emiatt?"

Emiatt nem fognak. Viszont jobb lesz ha nem szólalsz meg, sokat fog segíteni.

2014. aug. 25. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!