Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Gáz, ha a gyerekemnek szép,...

Gáz, ha a gyerekemnek szép, új ruha tárat állítottam össze az ovira?

Figyelt kérdés
Egy kérdés kapcsán merült fel bennem,ahol sokan írták,hogy ők használt,esetleg foltos ruhákat adnak bent az oviba a gyerekre.Az én gyerekemnek is vannak turis ruhái (újszerűek,jó állapotúak) de a 80%-a új ruha,csinos,csajos,de kényelmes,mind akciós,sajnos teljes áron én sem tudok mindenből ilyet venni,de most elbizonytalanodtam kicsit.Nem elit oviba fog járni,ugye nem fognak kinézni minket emiatt?
2014. aug. 21. 21:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
nem az én lányomnak is szép csinos ruhái vanak ,és az őszi is ilyen lesz ,turis,lidl,tescos,de turisbol is csak a szép állapotu kell ,soha nem járatnám a lányomat koppott,foltos,foltozott,bolyhos ruhákban,(mert tudom melyik kérdésre gondolsz kérdező)és nem zavar ha lányom turis ruhája sáros lett a nyáron ,vagy leeszi,az egyik uj poloját már megtörtént ,kifoltisztoztam és eltünt a folt.
2014. aug. 22. 13:36
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
OFF:melyik volt az a kérdés???
2014. aug. 22. 13:46
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
ha foltos maradna a ruha akkor itthon használjuk el vagy játszon és a kertben . 11 válaszolo voltam
2014. aug. 22. 14:21
 14/25 anonim ***** válasza:
84%

Én is válaszoltam arra a kérdésre.

Az én lányom is most kezdi az ovit, szép, csinos, kényelmes ruhákat vettem neki. Nagy részt használt, de olyan mint vadonat új lenne. Attól még, hogy ovi nem kéne rossz ruhákban járatni a gyereket. Én még itthonra sem adok rá foltos, szakadt ruhát, mert engem nagyon zavarna. Szerencsére nem tartunk ott anyagilag, hogy ilyen ruhát adjak rá!

2014. aug. 22. 18:08
 15/25 anonim ***** válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovodak__6022078-mas-is-hasznalt-ruhat-ad-gyerekere-oviba-vagy-az-en-lanyom-lesz-a-fekete-barany
2014. aug. 22. 18:11
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

"Gáz, ha a gyerekemnek szép, új ruha tárat állítottam össze az ovira?"

"sajnos teljes áron én sem tudok mindenből ilyet venni"

"gye nem fognak kinézni minket emiatt?"

Némi ellentmondás van a kérdésedben. Most akkor mit is szeretnél tudni?

2014. aug. 22. 21:21
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 23. 08:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

az öt éves fiam ruhatárának 80 százaléka használtan lett vásárolva,a többi új,de leárazva vettem.

csak igényes,nem kopott,foltos ruhákat adok rá.ez születésétől így van,normális ruhában mentünk játszira is és a bölcsibe is úgy járt.a használt nem egyenlő a foltos,bolyhos szakadt ruhával.én inkább adok rá használt h@M,C&A,Next,Benetton stb rucikat,mint kínaiban vásároltat.olyat még soha nem adtam rá.

turkálni nem tudok,ahhoz nincs türelmem,meg ott tényleg csak ócskát szoktam találni.Kolléganőm kisfiának kinőtt ruháit szoktam megvenni.pont tegnap vettem egy csomagot,29 ezer volt.van benne átmeneti kabát,sínadrág kabáttal,két nike melegítő szett,három next melegítő alsó,három hosszú ujjú póló,egy rövid ujjú póló,három kapucnis pulcsi,négy bélelt nadrág.MInd nagyon szép

2014. aug. 23. 13:29
 19/25 anonim ***** válasza:
15%

Téged nem érdekel, de a kisfiadat igen, mert a Thomasos poló a kedvence. Miért nem veszel neki újat belőle, ha már nem használható szerinted? Na én meg ezt nem értem...

A gyerekek is szeretik a szépet, mesefigurákért rajonganak már ovis korban, és igenis van menő cucc már ilyen korban, és szeretnének ők is olyat, mint pl. Pistikének.

2014. aug. 25. 08:48
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm a lepontozást :)

A kérdésben az van, hogy szép új ruhatárat állítottál össze, utána meg azt írod, hogy nem néznek-e ki a használt ruhák miatt.

2014. aug. 25. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!