Milyen fogkrémet vennétek az oviba az alábbiak után?
A szülőin közölték, hogy minden hónapban kell a tisztasági csomag, ami alap természetesen.
Ebben minden hónapban kell fogkrém. Bármilyet lehet vinni.
Viszont: minden gyerek egy fogkrémet használ.
Tehát Pistike visz magával Elmex fogkrémet, akkor amíg el nem fogy, minden gyerek azt használja. Ha elfogyott, akkor jön Júlcsi másmilyen fogkréme.
Ezután Karcsinak a harmadik féle fogkréme és így tovább.
Tehát egyszerre csak egy fogkrémet használnak.
Én aláírom, hogy biztos mindegyik fogkrém van legalább annyira jó, mint pl. az Elmex, de én nem szeretném, ha a lányom Signallal vagy másfajta fogkrémmel mosna fogat.
Kívánság nincs, ez van, el kell fogadni.
Kezdjem átszoktatni a lányomat és az egészségét olcsó, rosszabb minőségű fogkrémekre?
Nem olvastam el az előzőeket. Annyi jutott eszembe, hogy múltkorában láttam egy tesztet a gyermek fogkrémekről, vagy 8 féle volt összehasonlítva. Az a helyzet, hogy pl. a dm saját márkás fogkréme ugyanott végzett, mint az Elmex, csak annyi a különbség, hogy harmadába kerül.
Ne aggódj, mind ugyanazt tudja. Esetleg akkor érezném jogosnak a kérdést, ha te pl. a flouridmenteshez ragaszkodsz, más pedig olyat visz, amiben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!