Milyen fogkrémet vennétek az oviba az alábbiak után?
A szülőin közölték, hogy minden hónapban kell a tisztasági csomag, ami alap természetesen.
Ebben minden hónapban kell fogkrém. Bármilyet lehet vinni.
Viszont: minden gyerek egy fogkrémet használ.
Tehát Pistike visz magával Elmex fogkrémet, akkor amíg el nem fogy, minden gyerek azt használja. Ha elfogyott, akkor jön Júlcsi másmilyen fogkréme.
Ezután Karcsinak a harmadik féle fogkréme és így tovább.
Tehát egyszerre csak egy fogkrémet használnak.
Én aláírom, hogy biztos mindegyik fogkrém van legalább annyira jó, mint pl. az Elmex, de én nem szeretném, ha a lányom Signallal vagy másfajta fogkrémmel mosna fogat.
Kívánság nincs, ez van, el kell fogadni.
Kezdjem átszoktatni a lányomat és az egészségét olcsó, rosszabb minőségű fogkrémekre?
Nálunk is ez van. ÉN spec gabi tejfogkrémet szoktam venni, az árban is jó és nem a legrosszabb minőség sem. Tudom, hogy ez elmex sokkal jobb, de így az oviba én sem veszek azt.
Egyik ismerősöm megkérte az ovónőket, ott a kislánynak külön fogkréme van, de ez másik ovi.
Csak megsúgom, minden fogkrém ugyanolyan.
Vannak akik bedőlnek a reklámfogásnak, de a 100-as boltban vett ugyanannyit tud, mint a 4-500 ft-os fogkrém.
(amúgy nézd meg egyes népeket, akik fahánccsal dörzsölik a fogukat, makulátlanok és vakító fehérek)
Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni. Ez nálunk is így van. ebéd után mosnak fogat egy fogkrémmel az oviban. Itthon reggel és este az általam megfelelőnek talált fogkrémet használjuk. Nem múlik semmi azon a napi egy alkalmon, ha nem ízlik neki a fogkrém íze, akkor kiköpi nincs ennek akkora jelentősége.
Egy fogtechnikus.
Kérdeztem, hogy nem lehet-e hogy a lányomnál azt a fogkrémet használják, amit viszek neki, de a válasz az volt, hogy sajnos nem, mert nincs idejük 60 gyerek fogkrémét egyesével kinyomogatni. Szóval ez bukta.. :(
Igen, itthon Elmexet használ mióta fogai vannak. Én azért végig néztem anno pár tesztet a fogkrémekről, főleg gyerek fogkrémekkel kapcsolatban.
Azért egy 100-as boltban vásároltat ne akarjunk már olyan baromi jónak titulálni. Főleg ne egy Elmexhez...
Nálunk napi 3 fogmosás van.
Tízórai, ebéd és uzsonna után.
Így napi 5× mos fogat majd a lányom. Nekem mondjuk ez kicsit soknak tűnik, de inkább, minthogy egyszer sem, mint a bölcsiben ..
Ha itthon van, akkor napi 3× mos fogat. Reggel, délben, este.
Én utálom a közös fogkrémet...az egy dolog,hogy milyen minőség,de pl. egy kiscsoportos nem biztos,hogy szereti a nagyobbaknak "szabott" ízvilágú fogkrémet.
Arról nem is beszélve,hogy 25 gyerek fogkeféjén végighúzzák ugyanazt a tubust...téli időszakban roppant jó! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!