Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen ruhákat vettetek az oviba?

Milyen ruhákat vettetek az oviba?

Figyelt kérdés

Első szülőin semmi konkrétumot nem mondta, csak azt, hogy ne legyen szoknya rajtuk.

Főleg ne testnevelés "órára" ne olyan ruhát vegyünk, ami szoknyás.

Nem kértek külön ruhát erre az "órára", csak annyit, hogy azért melegebb legyen az átlagosnál, hogy ne fázzanak fel.

Cipőre se mondtak semmi különleges kívánságot, csak hogy egyedül le és fel tudja venni a benti és kinti cipőjét a gyerek.

Ennek tudatában ti mit vennétek?

2014. júl. 29. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Tépőzáras cipőt szandált csakis, amit a gyerek egyedül fel-le tud venni, rövidnadrágok, térd leggings-ek, hosszú leggings-ek, pamut hosszú nadrágok, puha farmer nadrágok.
2014. júl. 29. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Torna órára: fehér póló, kényelmes pamut nadrág.

Egyéb esetben kényelmes nadrágok, leggingsek, szoknyák. Benti cipő tépőzáras legyen és vászon.

Nekem ennyit mondtak.

2014. júl. 29. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:
17%

Oh je, ha már az ovi a szoknyába is bele köt akkor miben másba fog majd évközben...

A kislányoknál egy leggins, szoknya poloo együttesnél könyelmesebb nincsen a világon. A szoknyát tornán leveheti majd vissza húzhatja. Egyszerü benne pisilni, és iszonyat kénylemes. El sem tudom képzelni mi baja van az ovinak a szoknyával. Gondolom az óvonönek vagy nincs gyereke vagy csak kisfia, vagy szimplán bogaras.

Èn rettenetesen melegítö ellenes vagyok. Kb 200 olyan ruházat van a gyerekeknek ami csinos és kényelmes is. Farmerek tömkelege van a boltba ami nem merev hanem rugalmas, aminek a derékrésze gumis, és szuper kényelmes. Ugyan ez könnyü gyerek kord nacik, és vagy ezer féle szuper nacik amikbe fiukat is lehet szuper ruhákba öltöztetni amik kényelmesek de csinosak is.

A lányoknak meg szinte végtelen a tárház a csinos és kényelmes öltözéknek.

2014. júl. 29. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Tépőzáras kényelmes szandál, semmiképpen ne ez a gumipapucs féle baromság legyen.

Harisnyát nehezen tudják le és fel húzkodni, akkor jobb a leggings vagy valami mackógatya.

Én lányaim sokszor úgy járnak oviba, hogy leggings és felé pedig egyberuha vagy tunika, akkor megvan a szoknya-hatás.

A kiscsoportosok a szoknyával nehezen boldogulnak, gondolom azért nem engedik nálatok, de egy egyberuhával biztos nem lenne bajuk az óvónéniknek.

2014. júl. 29. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk:

Bentre: kényelmes ruha, amit egyedül is fel tud venni. Az én lányaim melegítő nadrágot, és pólót hordanak (azért ma már lehet szép melegítőt kapni, nem csak kitérdelt macinaci létezik). A cipő legyen magasszárú, fogja a bokát, illetve nyitott, mert meleg van. Memo szandált szoktam venni.

Torna óra: Póló, rövid nadrág, magas szárú, tépőzáras tornacipő. Ilyet H&M-ben lehet kapni.

Kintre: évszaknak megfelelően szabadon választott, a lényeg, hogy fel tudja venni többé kevésbé egyedül is, illetve nálunk itt is követelmény a bokát tartó cipő.

2014. júl. 29. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Póló és szabadidőnadrág vagy rövidnadrág benntre, utcai naci kintre, tépőzáras cipő, szandi.

Kényelmes legyen és olyan, amit egyedül is fel és le tud venni.

Nekem fiaim vannak, lányokon szoktam bennt látni leggingset, ha ezt fel tudja venni egyedül, akkor az is jó.

2014. júl. 30. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Szandált (tépőzáras) most vettem neki, kiárusították a nyári készletet és jelenetős volt az árkedvezmény. D.D Step márkát választottam.

Harmadik ovis évet kezdjük és a szandál nagyon bevált nálunk. Mindig igyekszem jó minőséget venni neki, mert egész nap ebben van.

Amelyik napon torna, tánc vagy ilyesmi foglalkozás van, én sem adok rá szoknyát. Ne bajlódjon a harisnyával...

A Scampnél szoktam rendelni nagyon jó minőségű ruhákat, melegítőket, felsőket, leggingeket.

Náluk ovis jelekkel is készítenek felsőket.

[link]

2014. aug. 4. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!