Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen ovi az ahol egy csoport...

Milyen ovi az ahol egy csoportban csak néhány gyerek van, pl.3-4?

Figyelt kérdés
Valaki tud erről valamit? Tapasztalatok erről? Jobban figyelnek a gyerekekre? Jobb mint a normál ovi? Megéri a pénzét? Szeretném ha jól nevelt gyerekem lenne, mert manapság nem igazán látni olyat. De otthoni nevelés nem elég, ha más gyerekektől meg csak rosszat tanul. Szóval speciális óvodát keresek. Akár külföldön is.
2014. júl. 21. 17:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk elhordanád a gyereket Finnországba óvodába?
2014. júl. 21. 17:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem elhordanám, hanem oda költöznénk, Finnország pont az egyik kedvenc országunk.
2014. júl. 21. 18:08
 3/15 anonim ***** válasza:

Ez komoly?

A gyereked te neveled, nem az ovi. Kislányom járt csanába, kevesen voltak, semmit nem tanult ott. Most állami oviba jár és 100x többet ér.

Svájci sulik jók, költözzetek oda.

2014. júl. 21. 18:17
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
a gyereknek így 0 szocializációja lesz. Milliószor többet tanul közösségben, ha már csak a társas viselkedést is nézzük.
2014. júl. 21. 18:35
 5/15 anonim ***** válasza:
2-3 gyerektől is eltanulhat hulyeseget, de még egytől is, ezt nem tudtad?
2014. júl. 21. 18:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Pest

állami ovi

12-14 fős csoport

imádom

2014. júl. 21. 19:40
 7/15 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem attól lesz jólnevelt egy gyerek, hogy 3 gyerekkel jár egy csoportba. Sőt. Antiszociális lesz, ha nem lát mindenféle embert. Gondold ezt át mégegyszer! (A jólneveltség fontosabb, mint a boldog gyerekkor? Úgy értem, ha két lábbal akar pocsolyába ugrani, mikor tegye? 4 évesen, vagy 40? Vagy soha, mert mit szólnak hozzá mások? Ezen is filózz még egy kicsit, szerintem!)
2014. júl. 21. 19:48
 8/15 A kérdező kommentje:
Én már elég sokat gondolkodtam ezen. Itt vannak előttem példák is, meg a saját gyerekkorom. Mind azt mutatja, hogy a gyerekeknek gyerekek közt nem jó. Jobb egyedül, vagy kevés gyerek közt ahol csak nyugisan játszhat, normálisan beszélhet, mert figyelnek rájuk. Minden jobb az ugráló, káromkodó, egymást szekáló gyerekseregeknél ami az átlag óvodákban van. Én közéjük nem szívesen adnám a gyerekem. Ahogy normális iskolába sem szeretném majd íratni, inkább legyen magántanuló.
2014. júl. 21. 20:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Az eszedbe sem jut, hogy a gyereked nem így gondolja majd? Attól, mert szerinted jobb inkább egyedül, a gyereked lehet pont az ellentéted - remélem az lesz. Nem hiszem, hogy boldog gyerekkora lesz, gondold át mégegyszer.
2014. júl. 21. 20:13
 10/15 anonim ***** válasza:
3-4 gyerekes óvit nem találsz nagyvárosba szerintem ,kislátszámuak vagy magán vagy sni nél van .külföldön meg te keres ha annyire ilyet akarsz.
2014. júl. 22. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!