A gyerekeket tényleg kötelező beadni az ovodaba 4 esen mert csak akkor mehetnek iskolaba 7 évesen vagy mikor kell beadni? És ha nem adom be mehet e suliba majd?
Jajj...
Van elég vagyonotok, de nem adod magániskolába sem?
Attól, mert téged kiközösítettek, majd őt is biztosan ki fogják?
Diplomás vagy és MUSZÁLY?????????????
(Így szerintem már az általános iskola kb. 5 osztály nyelvtan tantárgyat is inkább fizetősben nyomjátok :)
Szerencsétlen gyerek...
tényleg kamu szaga van...
azt mondod majd, hogy beteg? mi bemész a kórházba és kérsz egy igazolást, hogy rákos a gyereked? már ne haragudj, de ez viccnek is durva! gondolkodj már, itt anyukákat próbálsz hülyíteni, menj inkább strandra a barátaiddal, ne a gép előtt töltsd a nyáriszünetedet!
Magántanulónak lenni nagyon körülményes ilyen kicsinek, ha nincs pedagógusi végzettséged, akkor nem is lehet.
Én ismeres autista kisfiút, aki magántanuló lett, de ugye az más tészta és ott anyuka is pedagógus volt, még így is állandóan papírokat, igazolásokat kajtattak és folyamataosan harcoltak valakivel vagy valamilyen intézménnyel.
Van egy tanrend, amit követni kell, év végén meg "vizsgáznia" a gyereknek. Ha nem vagy szakember, már az első évben el fogtok vérezni ezzel.
Ha nem iratod be oviba vagy suliba, amikor az már kötelező lenne, azon nyomban a jegyzőhöz fordulnak és egészen a gyámhatóságik elmennek.
Az én egyik fiam már 6 éves, de szeptemberben még nem megy suliba, az ovi beleegyezésével, egyetértésével, le is lett dokumentálva, de még így is kötelező volt bemennem az iskolai beiratásra, vinni a lepecsételt papírjainkat, hogy az ovi az ott tartását javasolna.
Szóval nem úgy van az, hogy gondolsz egyet és magántanulók lesztek.
Milyen betegségre gondoltál? Ha nem halálos beteg, akkor ugyúgy kell iskolába járni, ha cukorbeteg, ha hiperaktív, ha végtaghiányo, ha mozgássérült, ha autista stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!