Milyen ajándékot visztek az óvónéniknek év végén?
Nálunk van közös csoportos ajándékozás.
Én vagyok a "pénzügyes" szmk-s anyuka, így tudom, hogy 10-10-5 eFt értékben kapnak vásárlási utalványt (2 óvónő+1 dada), valamint orchideát, képeslapot és egyedi csomagolást (itt szórakozok éppen a szaténrózsák hajtogatásával:)
Ezen felül én az egyik óvónőnek dogok adni személyesen ajándékot, mert őt nagyon szeretjük- ez kb. 10 eFt értékű kozmetikum lesz. Véletlenül pontosan tudom, hogy mit szeretne nagyon és nem vette meg magának- így ez tuti találat lesz.
Az utolsó oviban töltött napon (valamikor júliusban) majd szedek a kertből egy pár szál virágot(vagy ha nem jön össze, akkor kiszaladok a virágpiacra) mindenkinek és addig tanulunk egy kis verset- de az még odébb van.
(egyébként magánovi)
Ugyanazt a dajkának is, mint a két óvónőnek.
Virág, bon-bon, illatgyertya, kávé.
Van csoportajándék (vásárlási utalvány a kedvenc ruhaüzletükbe), ez nálunk is 10-10-5 e ft értékű. Meg plusz 3 csokor.
Mi szoktunk valami kis személyeset is adni, idén ez egy-egy merci bonbon volt meg egy rajz. A konyhások meg kv-t kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!