Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen ajándékot visztek az...

Milyen ajándékot visztek az óvónéniknek év végén?

Figyelt kérdés
Bonbon, kávé? Egy valamit, vagy kisebb csomagot? A dajkának is visztek? Ugyanazt neki is?
2014. máj. 29. 07:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a ket ovono kaveskeszletet kapott, a dadus egy cseszet nescafeval. Mi vittünk meg a vezeto ovonoknek egy nagy Mercit es a takarítónő is kapott egy doboz bonbont.
2014. máj. 29. 07:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van közös csoportos ajándékozás.

Én vagyok a "pénzügyes" szmk-s anyuka, így tudom, hogy 10-10-5 eFt értékben kapnak vásárlási utalványt (2 óvónő+1 dada), valamint orchideát, képeslapot és egyedi csomagolást (itt szórakozok éppen a szaténrózsák hajtogatásával:)

Ezen felül én az egyik óvónőnek dogok adni személyesen ajándékot, mert őt nagyon szeretjük- ez kb. 10 eFt értékű kozmetikum lesz. Véletlenül pontosan tudom, hogy mit szeretne nagyon és nem vette meg magának- így ez tuti találat lesz.

Az utolsó oviban töltött napon (valamikor júliusban) majd szedek a kertből egy pár szál virágot(vagy ha nem jön össze, akkor kiszaladok a virágpiacra) mindenkinek és addig tanulunk egy kis verset- de az még odébb van.

(egyébként magánovi)

2014. máj. 29. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyanazt a dajkának is, mint a két óvónőnek.

Virág, bon-bon, illatgyertya, kávé.

2014. máj. 29. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Van csoportajándék (vásárlási utalvány a kedvenc ruhaüzletükbe), ez nálunk is 10-10-5 e ft értékű. Meg plusz 3 csokor.

Mi szoktunk valami kis személyeset is adni, idén ez egy-egy merci bonbon volt meg egy rajz. A konyhások meg kv-t kapnak.

2014. máj. 29. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
24%
Azt még megértem, hogy ha kedvel az ember valakit, megajándékozza. Viszont ezt a kötelező, elvárt ajándékozást pedagógusoknak nagyon ellenszenvesnek tartom. Ha pedagógus lennék vagy intézményvezető, nem fogadnám el, sőt megtiltanám. Épp úgy, mint a paraszolvenciát is. Több okból is, de a legfőbb ok éppen az, hogy vannak családok, akik nélkülöznek és még egy csomag kávé is egy nagyobb extra kiadást jelent. De mégha nem is nélkülöznek: a szülők nagy része sok pénzt ad ki egyébként is a gyerekkel kapcsolatos dolgokra, több ezer forintos ajándék, plusz az ovis rendezvények, jelmezek, szülinapok.. Én képtelen lennék elfogadni ilyesmit. Ha pedig valaki sokat kap, mert nagyon szeretik, akkor a munkatársai lehetnek rá féltékenyek emiatt.
2014. jún. 16. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!