Van olyan, aki nem adott karácsonyi ajándékot az óvónéniknek, dadusnak?
Én!
Nem érdemlik meg!
Sosem mondanak semmit, mi mikor hogy lesz.
Mindig csak a rosszat hallom a gyerekről, sosem készítenek semmit, csak a nagycsoportosokkal foglalkoznak.
Csúnyán beszélnek a gyerekekkel.
Hetente 1x ott marad délutánra a lányom, mert dolgom van, akkor fel vannak háborodva.
Nem adok nekik semmit.
A lohopédusnak vittem egy bonbont, ő nagyon kedves a gyerekkel.
Én sem adtam.Majd ballagáskor jövőre kapnak, feltéve ha mind a két óvónő marad addig.
Tavaly az egyik óvónénik más volt, na őt ki nem állhattam, szerencsére idén a tavalyi aranyos, rendes maradt és az új óvónőnk is egy tündér, én is és a fiam is imádjuk.Már-már féltékeny vagyok rá, mert délután úgy kell róla lehámozni a fiamat. :)
De én karácsonyra nem tartom fontosnak, azért annyira nem ismerem őket.Még a barátaimnak sem veszek, nem hogy egy ilyen téren idegennek.
a csoport nevében kaptak 1-1 merci csokit
én tavaly adtam 1-1 bonbont és egy kézi horgolású angyal karácsonyfa díszt,öt ezer volt hármójuknak,de idén nem adtam.most nem fért bele a költségvetésbe.az egyik óvónő meg elmegy februárban,majd akkor kap nagyobb ajándékot
Mi vittünk, de csak apróságra kell gondolni.
Mivel kicsi ovi, sokszor vannak összevont csoportok,így óvónéni+dadusok 8 fő. Vettem 3 tábla csokit, megolvasztottam, formába öntöttem, készítettünk só liszt gyurmát csengő alakút, befestettünk arany színűre, és egy kis idézet mellé. Mindenki nagyon örült :) Összesen nem került többe 1400 ft-nál :) De aminek sokkal jobban örültek, névre szóló mézeskalácsot vittem minden kis gyerkőcnek a hét elején és az óvónéniknek és dadusoknak is :) Együtt készítettük a lányommal. szeret járni, őt is szeretik,minden nap hoz haza valamit, festenek, ragasztanak, angyalkát fenyőfát, bábút mindig csinálnak vmit, pedig csak kis csoportos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!