Jó ha a testvéreknek egy csoportba kerülnek az oviban?
Figyelt kérdés
Jó ha a tesók (2 év korkülönbség, lány és fiú) egy csoportba kerülnek az oviban? Jól megvannak egymással, egyik sem az a sírdogálós típus. Előnyök, hátrányok? Írjatok!2014. máj. 5. 09:04
1/2 anonim válasza:
Szerintem az elején biztonság érzetet ad a picinek, hogy ott van a nagyobb tesó is, de mikor nagy elmegy suliba, lehet, hogy gond lesz belőle a picinél.
2/2 anonim válasza:
Szerintem az elején jó, mert a kicsinek előnyös a beszokás, megszokás miatt, de később hátrányosabb, mert a nagy, ha nem is folyamatosan, de a kicsit szemmel tartja, védelmezi, "megmenti" ha kell. Így háttérbe szorul. A kicsi meg nem tanulja meg a helyzeteket önállóan kezelni.
(Családi napköziben vagyok és ott rendszeresen testvérek is jönnek, így ezt tapasztaltam )És még azoknál is, akik amúgy bunyóznak, piszkálják egymást otthon, ott védik egymást, ha baj van. Főleg igaz ez, ha a lány a nagyobb, akkor ott anyáskodik ahelyett, hogy elmélyülten játszana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!