Megint megy a reggeli üvöltés ha be kell menni a csoportba?
3.5 éves lányom szeptember óta ovis.Nagyon nehezen szokott be.2 hónapja dolgozok(2 műszakban),azóta minden szép és jó volt eddig.Ezen a héten én viszem oviba és minden reggel üvölt és úgy kell lefejteni rólam a gyereket.Megérti,hogy mennem kell dolgozni.A délelőttös hetemen Apa viszi korán reggel,akkor semmi gond nincs vele.
Ráadásul az voónő is tőlem kérdezi,hogy "most mi baja van a gyereknek?" Ha tudnám megoldanám gondolom.
Eddig szeretett járni oviba,most megint nem szeret.Az ovónő nem mond semmit,hogy mi történik napközben,csak annyit,hogy napközben már nem sír,jól elvan.
Mit tegyek?Mert már nagyon rosszul viselem :(
Csak simán hiányzol neki...
Az én lányomnál az jött be, hogy engedtem neki..mármint úgy csináltam egy kicsit, mintha engednék...:
Már este elkezdtem neki mondani, hogy holnap dolgozonom kell menni, de tök jó, hogy most én vihetem az oviba, és addig is együtt lehetünk..
Reggel direkt kicsit előbb mentünk, és mikor átöltözött, és elkezdte a sírást, akkor szépen arébb vonultunk, beültettem az ölembe, és ringattam, mondtam neki, hogy nekem is nagyon fog hiányozni, és nem kérdezné meg az óvónénit majd, hogy én is bemehessek 1x? meg hasonló sületlenségeket...igaziból úgy csináltam, hogy érezze, hogy ez az elválás nekem is nagyon rossz..ami igaz is volt végülis. :)
szóval hogy együttérző voltam vele..
Az óvónő meg döbbenet, mi az hogy mi baja??? Jézus, de fura ez, hogy pont egy óvónő ilyet kérdezzen...:O
elhiszem, hogy nehezen válik le rólad, ha nem járt bölcsibe se..az enyém járt, és mégis vannak még ilyen visszaesések...kitartást, és próbáld ki, hátha nektek is bejön...
gondolom akkor ha te viszed akkor aznap nem igen találkoztok mert délutános vagy.
szerintem ez lehet a gond, összerakta, hogy ha elviszed oviba akkor nem találkoztok, ha apa viszi akkor meg minden jó mert délután veled lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!