Mennyire könnyebb a reggeli öltözködés, ha harisnyában alszik a gyermeketek?
Az igen! Gratula anyukának! Marhára egészséges is, meg gondolom kényelmes is szegény gyereknek.
Én kb. 30 mp alatt fel tudtam adni a gyerekemre a harisnyát. Nagy idő!
Gyakorolja a libája, hogy kell gyereket öltöztetni...
Kedves 3.!
Te kipróbáltad???
Itt nem az a lényeg, hogy Neked mi a kényelmes, hanem az, hogy jó-e a gyereknek.
Vagy rosszul gondolom???
Úgy látom eldurvult a helyzet. Az alpári hozzászólok pedig ne írjanak, ha nem tudnak kulturáltan internetezni!
Természetesen nem kényszerítem rá a gyermekemre, fázik este és szeret benne aludni. Most akkor én vagyok a rossz?
Igen, rossz vagy, hiába is sértődsz meg. Nem egészséges harisnyanadrágban aludni.
Egyébként meg egyszerűbb, ha este fürdés után már rögtön a másnap reggeli elmenős ruhát adod rá. Meg a cipőt is.
Remélem, nem voltam alpári :)
akkor sem megyünk abban amiben alszik. ha annyira szeret harisnyában aludni szíve joga de reggel másik harisnyát kell rá adni. te sem a pizsama pólóban mész el, egyszerűen a komfortérzethez kell a reggeli ruha váltás.
Egyébként meg szégyen, aki erre a "vesződésre" nem képes. Hihetetlen. És akinek 3-4 gyereke van?Az már át se öltöztesse, ugye?
Tényleg, kedves 3.!
Hány gyerekkel rohanás a reggeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!