Kiscsoportos kislányotokra milyen ruhát adtok az anyák-napi ünnepségre?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 22:03
1/8 anonim válasza:
Amit az ovoda előír. Ha nincs követelmény, akkor valami szep, ünnepi alkalomra valo kisruhat, vagy szoknyát egy szep felsővel. Semmiképp nem nadragot, nem sportos cuccot es nem farmert.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz :-)
Kiscsoportba nálunk még nincs kötelező ünneplő ruha. Van egy nagyon szép alkalmi ruhája, ami Karácsonykor volt rajta. Akkor az jó lesz!
2014. ápr. 27. 08:06
3/8 anonim válasza:
Nálunk csak a nagycsoportosoknak van előírt ünneplő ruházat, de anyáknapján nekik sincs megkötés. Én fehér harisnyát adok rá egy vajszínű alkalmi ruhácskával.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is, ment a zöld kéz :-)
2014. ápr. 27. 09:31
5/8 anonim válasza:
Amit meg megjegyeznék -minden rosszindulat vagy sertés nelkul, a tapasztalatombol kiindulva- az annyi, hogy te is tiszteld meg a gyereket es az alkalmat egy elegánsabb öltöztettel. Kiábrándító látni, amikor anyuka/apuka kinyúlt mackó nadrágban jelenik meg egy ünnepélyen.....
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is. Nem sértődtem meg. Én is "ünneplőbe" megyek :-)
2014. ápr. 27. 10:52
7/8 anonim válasza:
Jó kérdés! :)
Nálunk sincs kötelező fehér/fekete kombó még kiscsoportban.
Van egy bordó plüss hello Kittys alkalmi ruhája,karácsonykor viselte. Van egy barna Next virágos ruhája. Van egy lila kord szalagos szoknyája és egy fekete pamut szoknyája. A többi nem épp alkalmas ünnepelni :)
De eddig a nyerő a lila kord szoknya. talán az a legmegfelelőbb,ha addig nem szerzek be valami igazán alkalmit az oviba.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is, ment a kéz :-). Melyik ruha lett a nyerő :-)
2014. máj. 6. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!