Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért engedik meg a szülők,...

Miért engedik meg a szülők, hogy lánybugyiban legyen a kisfia az oviban?

Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 16:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem ez az első eset. most mondhatjátok, hogy figyelem, de ha többször látom rajta, akkor ott a szülő a hibás, hogy disneys, hercegnős bugyit vesz a fiúnak.
2014. márc. 28. 16:48
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
nem lesz semmi baja a gyermeknek, ha éppen egy rózsaszín bugyit vett le a szárítóról az anyuka
2014. márc. 28. 17:17
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
vagy nem ilyet vesz,hanem mondjuk van egy nagyobb lánytesó,unokatesó,stb,akitől örökölnek,a bugyi még jó állapotú,gyereknek meg totál mindegy,h kisautó vagy épp disney hercegnő van rajta..(amúgy én meg fiú bugyit veszek sokszor a lányomnak,mert vastagabbak,mint a lánybugyik...)
2014. márc. 28. 17:29
 14/21 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk ugyanez a helyzet.

A fiam nagyon sok lányruhát megörökölt a nővérétől, és nem dobtuk ki, hanem ami olyan, azt ráadom.

Sok lányos bugyija van, de most ez miért lenne baj még egy ovis fiúnak?

2014. márc. 28. 18:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát,azért én ovis fiúra se adnék lányos bugyit. A gyerekek még egymást is megszólják az oviban,hogy lányos cucc van a fiún...
2014. márc. 28. 19:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadó:

Ha annyira megszólnák a gyereket, akkor az anyuka másnap nem tudná ráadni...

Egyébként lehet örökölte vagy a kisfiúnap pont a tetszik.

2014. márc. 28. 19:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem ettől válik homoszexuálissá, ha erre gondolsz....

Én bizonyára nem adnék ha fiam lenne rá lány mintás bugyit vagy rózsaszínt, de igazából nincs közöm hozzá, ha más azt ad rá.

2014. márc. 28. 19:59
 18/21 anonim ***** válasza:
lehet ,hogy a gyerek egyedül öltözik-és ezt találta...én óvónéni vagyok-láttam már vicceseket.jöttek el bugyi nélkül,meg pizsamában is...édesek..-ilyenkor lecseréltük,átöltöztettük.megjegyzem az én kisfiam is egyedül készülődik,mert én fent vagyok a picivel,apa épp elviszi a kutyust-ilyenkor kerül elő apa sálja,meg hasonlók.délután meg jót nevetünk,hogy mit vett már megint fel
2014. márc. 29. 08:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Én nem adnék a fiamra lányos bugyit. 5 éves, de fel sem venné. Tavaly nyáron amikor vásároltunk be ovira, mert ugye mindent kinőtt, kijelentette, hogy neki már csak farmert és bársony/vászon nadrágot vegyünk, mert ő már nagy fiú és nem fog oviban melegítőben menni :-) csak itthonra adok rá melegítőt.
2014. márc. 30. 09:03
 20/21 anonim ***** válasza:
A lány és a fiú fehérnemű között nem az a fő különbség, hogy az egyik kék és autós, a másik rózsaszínű és hercegnős! Hanem a szabása! A fiús úgy van szabva, hogy a fütykös kényelmesen elférjen benne! A lány bugyi elég kényelmetlen és egészségtelen lehet egy fiúnak, mert a nemi szervét leszorítja!
2014. ápr. 9. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!