Mit tennetek a helyemben? Vinnetek aznap a 3,5eves gyereket oviba?
A helyzet a kovetkezo, farsang lesz az oviban. A szuloin elmondtak, hogy nem oltoznek be a gyerekek csak egy kalapot kap mindenki, a szulok vigyenek sutit es innivalot, ezzel meg nincs is semmi baj.
A gyerekek kozott verseny lesz megrendezve, es a versenyszamok elso harom helyezetjet jutalmazzak csokival, a tobbinek semmi. A vegen meg minden gyerek kirakja az asztalra mennyi csokit tudott osszegyujteni. Felvoltam haborodva, hogy egyalltalan minek versenyeztetnek kiscsoportos ovisokat, akik meg felsem fogjak mi a verseny, csak azt, hogy kapott-e csokit vagy sem. Szegeny kisgyerekek akik nem kapnak semmit, mert ugye mindenki nem nyerhet, milyen erzes lesz nekik? Normalis dolog ez?
Akkor lenne elfogadható, ha a végén kitett csokikból mindenki egységesen kapna. De ha az óvonők világosan kikötötték, hogy a "vesztesek" nem kapnak, ez így nagyon felháborító.
Biztos hogy nem értettél félre valamit?
Mert el sem tudom képzelni a szituációt, amikor a végén kiteszik az asztalra és a gyerekek egy része majszolja marokszámra a csokit, a másik része meg csorgatja a nyálát. Ez abból a szempontból sem jó, ha van a szülők közt olyan, aki mértékkel vagy csak ritka alkalmanként ad csokit a gyerekének, ott meg most degeszre eheti magát, mert ő nyert.
igen-ilyen korú gyerekeknél kell hogy kapjon mindegyik-és ez a beöltözés mentesség??hát ez durva.
én óvónő vagyok,nekem már a kicsik is hetekkel előbb mondogatták ,hogy nagyon várják,meg ki süti a fánkot,milyen verseny lesz..-én lépnék a helyetekben.
nálunk volz olyan csoport,ahol mindenki ugyanannak öltözött,a csoport nevének-édes volt 26 kismanónak öltözött picurka.de ez a kalap..legalább valami egyszerű disz legyen..
igaza van annak a válaszolónak aki azt írta keresd fel az óvodavezetőt mert ez a jutalmazásos dolog nagyon brutál!
Belegondoltam hogy az én kis lelkis fiam ezt nagyon de nagyon zokon venné de szerencsére nállunk nem ilyen primítívek az óvónők!
Igenis szólj és cselekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!