Vinnétek így oviba?
Figyelt kérdés
Pénteken nem volt oviban a lányom,mert nagyon köhögött, mára ez enyhült, jobbára csak lefekvés után, és akkor köhög, ha szaladozik egy kicsit :(
A gyógyszert szedi, nincs láza, orra minimálisan folyik.
Nagyon szeretne menni,mert jövőhéten Farsang és egész héten "próbálnak",mert egy kis műsort fognak előadni.
2014. febr. 9. 13:43
4/10 anonim válasza:
Milyen gyógyszert szed? Orvos mit mondott? Én úgy tudom, (lehet, hogy csak a mi ovinkban), hogyha antibiotikumot szed, nem mehet. Azonban most volt füllgyulladása a gyermekemnek, 1 nap volt lázas, 6-7 napig szedett antibiotikumot, de a doki már az 5. napon engedte oviba. Ha csak orrfolyós, köhögős és az itthoni gyógyszereket kapja akkor én is viszem.
5/10 A kérdező kommentje:
Stodal szirupot kap
2014. febr. 9. 15:04
6/10 anonim válasza:
Ahh, az semmi! Vidd nyugodtan, nehogy kimaradjon!
9/10 anonim válasza:
Csak nehogy pont a fellépésre súlyosbodjon az állapota....Mi is igy jártunk,csak picit folyt az orra,járt oviba,majd az utolsó nap,pont amire készült nem tudott menni,mert belázasodott és már sárga taknya lett,jött az antibiot. kúra :(
10/10 A kérdező kommentje:
Voltunk oviban, de doiknéni is megnézte, minden rendben, már nem is köhög. Köszönöm Nektek
2014. febr. 12. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!