Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Vinnétek így oviba?

Vinnétek így oviba?

Figyelt kérdés
Péntek este hőemelkedés, rosszul aludt, szombaton flyt az orra, ma be van dugulva az orra, teljesen láztalan, semmije se fáj.
2013. szept. 15. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha reggel jól van, akkor vinném.
2013. szept. 15. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha otthon is maradhat,nem.
2013. szept. 15. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez olyan kétesélyes....

Meg tudod oldani, hogy 1-2 napot otthon legyen vagy nagy probléma? Ha nem gond, akkor holnap még otthon tartanám a bedugult orr miatt, mert az elég kellemetlen.

De ha melóznod kell és gond lenne az egy nap is, akkor azért nem olyan tragikus betegség ez, ezzel simán mehet oviba ha jó a közérzete.

2013. szept. 15. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
én vinném.
2013. szept. 15. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem vinném ha otthon tudnék vele maradni. Sajnos hiába mondják h "csak náthás", azt is vírus okozza, el lehet kapni :S Szóval a többi gyerek védelmében nem vinném (ha tehetném).
2013. szept. 15. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
sztem vinném, feltéve ha most éjjel sincs hőemelkedése. De reggel majd meglátod, én mindig olyankor döntök...
2013. szept. 15. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Emiatt nem mennék szabira vagy táppénzre. De ha nem dolgoznék, akkor itthon maradna. Az a gond, hogy sokan így viszik, persze sokan muszájból, de aztán elkapja a másik is a takonykórt és lehet épp azoknak a szülőknek macerás a táppénz. Ilyenre is kell gondolni. Ha dolgozol akkor viszont vigyed.
2013. szept. 15. 23:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze, vidd csak, hadd fertozze meg az egesz csoportot....

Ilyenkor nem visszuk a gyereket ovodaba, mert valami lappang benne es beteg. A tobbi gyermekre es ovonokre tekintettel.

2013. szept. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!