Máshol is így kidőlt az ovi?
Tegnap a kisfiam csoportjába összesen 4 gyerek volt.A többi csoportot nem tudom milyen volt a létszám. Másfél éve jár a fiam oviba de ilyen még nem volt.
Máshol is ez a helyzet?
A fiam szeptemberbe kezdte az ovit, az előző évekről így nem tudok nyilatkozni, de az eddigiről azt tudom mondani, hogy szeptember óta 3 ilyen hullám volt nálunk a csoportba és 3-4 gyerek volt a végén talpon. Most, januárban volt az utolsó, akkor a fiam volt az utolsó 4-ben benne, de aztán ő is kidőlt.
Szóval igen, máshol is ez van.
enyéméknél egész héten teljes létszám volt!
tavaly márciusban volt, hogy fiam bárányhimlős lett, ugye ennek lappangási ideje van. mikor meggyógyult, vittem oviba és mondta az óvónő, hogy mi hoztuk be a bárányhimlőt valószínű mert 1,5 hétre rá, hogy kijött rajta, mindenki beteg lett.
5en voltak a csoportban akkor, akik oltva voltak és a fiam. hát nagyon kellemetlen volt, gondolhatod :(
de egyébként nem egy beteges csoport, szerencsére mindenki még időben otthon tartja a gyerekét, így nem egy fertő hely :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!