A 29. hét után máshol is csak a 38. héten van ultrahang?
Figyelt kérdés
Olyan késeinek tűnik.Sok helyen olvasom, hogy a 36. héten van.Nálunk szigorúan a 38. héten van az uh, előbb nem lehet. Csak rá kellene nézni mondjuk a 36. héten a magzatra nem?2014. jan. 13. 17:36
2/6 anonim válasza:
Nálunk is 38. hét, de mondjuk előtte 31-32., nem 29.
3/6 anonim válasza:
Nalunk a 18 hetes utàn csak a 32 van, èpp nèzegetem hova ès mennyi 3d rakjak be pluszba a naptàrba :-S
4/6 anonim válasza:
Ez szerintem sok mindentől függ, ha nem voltak olyan előzmények lehet hogy nem tartják szükségesnek.
Én most voltam a 23. heti ultrahangon és 2-3hét múlva újra megyek. Nekem mindig kell menni 2-3hetente, mert szúrom a véralvadásgátlót is végig pociba, így ha már megyek gyógyszert is íratni akkor úgy is ránéznek. (ráadásul nekünk ez a 3. próbálkozás..és van nagy izgalom, hogy most minden rendben legyen)
Mondjuk az nekem is sok lenne ha a 29-36.hétig nem csinálnának ultrahangot.
5/6 anonim válasza:
én voltam a 24. héten akkor a 32.hétre rendeltek vissza ( közben a 28. héten elmentem 4D-re ) legközelebb a 38.héten kell menni uh-ra, de nst-re úgy tudom hogy a 36. héten már menni kell!
6/6 anonim válasza:
miért nem kérdezed meg a védőnőt, ha tanácstalan vagy? (úgyis kell minden 2. héten menned hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!