Mindenhol 4 kötelező ultrahang van?
Figyelt kérdés
Nálunk csak akkor van ultrahang amikor megállapítják a terhességet utána 12 hetesen,19 majd 32 hetesen.Én annyira kevesellem.Máshol is így van?2014. jan. 3. 22:50
1/5 anonim válasza:
Nálunk 4 kötelező van.
12. hét
18-20. hét
32. hét
36. hét
2/5 anonim válasza:
Egyik sem kötelező, csak ajánlott/ szokás. Nálunk, Angliában 2-t szoktak csinálni, én az elsőt nem is kértem.
3/5 anonim válasza:
Nálunk 4+1 van:
12. hét
18-20. hét
28-30. hét
35-36. hét
És egy, ha a szülés megindulásakor van rá idő, és az ügyeletes orvosnak van kedve megcsinálni.
Kolléganőm szomszédos megyében szül egy kisebb kórházban, ott 2 uh van, 12. héten és 30. héten.
4/5 anonim válasza:
országon belül eltérő lehet,sőt még városon belül is.
Nálunk BP.X.ker: van a 0.uh ez a terhesség megállapítása
11-13.hét között
18-20.hét között
28-32.hét között
36.héttől(a lányommal erre már már nem jutottam el,37+2 re született
5/5 anonim válasza:
Csak nem Győr? Ha nem, hát itt így van, túlhordás esetén néznek egy 4.-et. Én is kevesellem, de szerencsére, akihez járok dokihoz, nála van, így mindig bekukucskáltunk hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!