Máshol sem csinálnak semmit a kis csoportban?
Lányom kiscsoportos.
Nem mennek sétálni,mert még most szoktak be, nem mennek színházba mert kicsik, nem mennek kirándulni mert kicsik,nem szüreteltek, nem lesz nyílt nap. Minden csak év végén. Mert kicsik :O
Én már kezdem azt hinni,hogy mi fogtuk ki a legrosszabb ovit, szupik az óvónénik, imád a lányom járni, odabenn festenek, gyurmáznak, ragasztanak stb... de semmi kreatív program :(
Kicsik még! Gondold el, hogy járhatnának el mindenhova, amikor még nem szokták meg a sorban menetelést, az utcán úgy viselkedni hogy ne rohanjanak ki az úttestre, úttesten átkelni, felszállni normálisan a buszra, stb. Az óvónőknek is nagy felelősség 20-30 gyerekre felügyelni egy ilyen kiruccanáson. Ezt is meg kell tanulniuk.
A lányom középsős, de még ők sem voltak sehol, pedig szuper ovi. Már be van ígérve hogy idén mennek színházba, cirkuszba. Addig is már gyakorolják az udvaron a kézenfogva gyaloglást, mert nem olyan egyszerű ennyi kis gyereknél. Egyszer már voltak együtt játszótéren, több utcával arrébb van és főúton kell átmenni, már ez is nagy szó.
És tényleg, ha jól érzi ott magát, akkor nem lehet okod panaszra.
Tényleg nem panaszkodni akarok, csak kíváncsi voltam, máshol hogy is működik. Tudom,hogy nagy felelősség, és nem minden gyerek szófogadó, (ilyen az én 1 évesem is :( ).
De 16-an vannak, és tényleg nem arra gondoltam,hogy vigyék őket a fővárosba cirkuszba
Lányom is kiscsoportos, tavaly minis volt.
Tavaly voltak színházba, idén még nem.
Volt szüret, mikulás, farsang, anyák napja, családi nap, évzáró....
Vannak foglalkozások, mondókáznak, rajzolnak, báboznak, festenek, gyurmáznak, építenek, kint játszanak...nagyon szeret a lányom járni. :)
Dehogy kicsik a programokhoz, nagyon ügyesek. :)
De látom nem minden oviban van így, ez sajnálatos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!