Ugye nem kérhetnek ilyet?
kislányom kiscsoprtba jár és nagyon szereti az ovit. én még sajnos nem találtam állást, Ő viszont ott alszik.
1-2 ember már kérdezte, hogy miért nem hozom el ebéd után és totál hülyének néznek, amikor azt mondom, hogy a kislányom szeretne maradni.
kérdésem lenne, hogy megszabhatják-e hogy mikor viszem el? a házirendben ilyenről nincs szó.
Teljesen átérzem a problémádat, mert én terhesen vagyok itthon, a kisfiam pedig szintén nem jön haza délben, hanem fél négykor megyek érte. A legtöbb falubeli anyuka délben elviszi a gyereket haza, így én kilógok a sorból.
De nem zavar, mert szerintem mindenkinek jobb, hogy ő ott eljátszik napközben, van társaság, az óvó néni verset tanít..stb, én közben nagy pocakkal a saját csiga tempómban végzek a napi teendőkkel vagy elmegyek ügyet intézni és utána stresszmentesen megyek érte.
Ha déltől itthon lenne, azt egyrészt nem bírnám energiával, másrészt stresszelne, hogy mit kellene még csinálnom, de nem tudok, mert a gyerkőcöt nem tudom beültetni a sarokba, hogy kisfiam, foglald le magad. Ami persze egyedül nem megy neki, hisztis lesz, bőg...stb.
Nem jobb így mindenkinek?
Én totál nem értem miért pörög mindenki ezen, hogyha anyuka otthon van a gyerek is menjen haza ebéd után, vagy ne is járjon oviba??
Én tutira nem hoznám őt haza ebéd után- hozzáteszem hogy nekem is van egy kiscsoportosom- egy nagycsoportosom is, de itthon vagyok a legkisebbel GYed-en. EGyszer hoztam haza a kiscsoportost, aki a kocsiban elaludt hazafele, utána kivettem a kocsiból felébredt, nem tudott visszaaludni-totálfáradt volt... kész. Ennek van értelme? Egy ekkora gyereknek igenis kell a pihenés. És mi baja van, ha ott alszik, nem értem??
Nálunk 3kor kelnek utána uzsi, fél4re jár a gyerkekért a férjem.
Soha nem szóltak még miatta!!
Nem kérhetnek ilyet, de azért kérik mert nekik így könnyebb, egy gyerekkel kevesebbet kell altatni.
Amúgy meg egy embernek millió más dolga is lehet akkor is ha nem dolgozik. Pl az hogy állásinterjúról állásinterjúra jár. És ha az interjú délután 2-kor van, akkor mi van? Akkor nem mehetek a gyerek miatt?? Egyből "jó" ponttal indul a leendő munkahelyén.
Nálunk majdnem a fél csoport nem alszik bent ezért vagy azért. Az én fiam sem aludhatott bent kiscsoportosan, mert én otthon dolgoztam, vagyis szerintük van időm bejönni érte és otthon altatni. Középsősen már ott alszik, de ne tudd meg milyen nehezen szokott hozzá, sokkal nehezebb volt és tovább tartott, mint a beszoktatás az elején. Még most is minden nap megjegyzi hogy hagy ne aludjon ott. És mindezt azért, mert látja hogy délben jönnek a többi gyerekért és ő érte már nem jövök csak alvás után. Szerintem ez annyira nem jó, a gyerekek miatt is, aki anyásabb típus az szomorkodik hogy érte miért nem jönnek előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!