Oviban mennyire általános, hogy egymás ruháiból/cipőiből öltöztetik a gyerekeket?
Ma arra mentem be, hogy a lányom fehér benti cipője sarasan van az udvari cipős szekrényben. Először arra gondoltam, hogy a lányom volt kint véletlenül benne (bár ilyen még sosem volt, és tudja, hogy kintre mit szokott felvenni). Alvás után mondta, hogy az óvónéni ráadta xy kislányra.
A lányom még csak 3 éves, szóval nem egyszerű kihámozni, hogy mi is történt valójában, de ha tényleg egy másik kislányra adták, nagyon mérges vagyok.
Ti hogy lennétek ezzel? Titeket is zavarna? Nem akarok nagy ügyet csinálni belőle, de higiénikusnak sem tartom, hogy ilyenhez folyamodjanak az óvónők.
19-en vannak, 10 órától két óvónő + a dadus van a gyerekekre.
A jeles dolog egyébként vicces, mert én naivan a házirendben leírtakat követve minden ruhába (még a váltóbugyiba) is belevarrtam a jelet, a benti cipőjébe is bele van varrva, és mintha másik bolygóról jöttem volna, úgy nézett rám a játszótéren az anyuka, akinek már 2 éve oda jár a csoportba a kislánya, hogy hát ő semmibe nem tesz jelet.
Az első héten a kinti cipőbe is tettem kartonpapírból nyelvet, amire ráírtam a lányom nevét, hogy az óvónők tudják, hogy melyik az övé. Nem igényelték, úgyhogy ezt elhagytam. Még a zsákjába is úgy vannak beletéve a cuccok, hogy nejlonzacsikra rácelluxozva: XY udvar, XY váltóruha, XY torna. Szóval nemigen van ötletem, hogy hogyan segítsem még az óvónők és a dadus munkáját. :-)
Ez a szóban forgó cipő. Ünneplő jellegű, de nagyon kényelmes, és szereti is a lányom, viszont nincs alkalom, amire hordhatná, így lett belőle benti cipő, hogy ne nője úgy ki, hogy nem is volt a lábán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!