Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Oviban nektek is egymás...

Oviban nektek is egymás mögött van 2 ovizsák? Mindig előre kell venni a sajátotokat, hogy hozzáférjetek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 09:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk egy kis szűkös fakkra jut 3 gyerek. Mindkét szélén van 1-1 ovizsák, a harmadik bizony az egyik szélső ovizsákra kerül rá, mert középen nem fér el. Elég rossz állandóan pakolgatni. Kicsit szélesebb fakk mennyivel kényelmesebb lenne.
2013. okt. 8. 09:20
 2/18 anonim ***** válasza:
47%
Hát nekem ez nem okoz akkora problémát, hogy kérdést írják ki róla.
2013. okt. 8. 09:20
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Igen, miután keves a szekrény. Mi pontosan a probléma ezzel? Nem bírod kivenni?
2013. okt. 8. 09:28
 4/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Akkor ne irj ki kérdést semmiről! Engem érdekel,hogy más ovikban mekkora hely jut a zsákoknak! És a gyerekeket is,mert a kisfiamtól kérdezte a mellette öltöző fiú,hogy miért nem az ő zsákja van kivül??? Úgyhogy nem csak engem érdekel...
2013. okt. 8. 09:30
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem,nekem nem probléma egyáltalán! Csak a gyerekek teszik szóvá. Mondtam a kisfiamnak is,hogy nektek mindegy,melyik van elöl,mert úgy is az óvónő v dadus veszi le róla a kabátot,főleg,ha nem éritek el.
2013. okt. 8. 09:33
 6/18 anonim ***** válasza:
Nyilván mindig azé van kívül, amelyik gyereket épp öltöztetik. Ezt talán meg a gyereked is megérti, de egy felnőttnek ez nem okozhat gondot.....
2013. okt. 8. 09:33
 7/18 anonim ***** válasza:
Nálunk két gyerek osztozik egy szekrényen. A szekrény két oldalán van a két zsák, két gyereknek így pont jó.
2013. okt. 8. 09:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Falusi ovi...: 2 vegyes csoport össz kb 35 gyerek,mindenkinek külön pakkja van.
2013. okt. 8. 09:44
 9/18 A kérdező kommentje:
6-os! Az én gyerekem igen megérti,de látom te nem érted meg,hogy a másik gyerek kérdezte az enyémtől,hogy miért az én gyerekem zsákja van kivül,miért nem az övé? Érted már,vagy leirjam még egyszer? Ez akkor volt,amikor öltöztek át az udvarra,akkor szülök nem voltak bent! ÉRted ? :D
2013. okt. 8. 10:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem értem miért jó néhány anyukának más anyukát és a gyerekét leszólni. Igen, sajnos ez az én kisfiam ovijában is így van, én nem igazán örülök neki de ez van. egyébként gondolom hogy akik itt leszólták a kérdezőt mind szuper anyukák, csak gondolom ha ti is kiraktok ide egy kérdést normális választ vártok és nem oltásokat. :)
2013. okt. 8. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!