Oviban nektek is egymás mögött van 2 ovizsák? Mindig előre kell venni a sajátotokat, hogy hozzáférjetek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 09:15
11/18 anonim válasza:
Nálunk két gyerek van egy szekrényben, de egymás mellett van a két zsák. Egyik jobbra, másik balra van beakasztva. Felül egy kis polc a nagyobb ruháknak, alul másik kis polc a cipőknek, jobbról-balról a gyerekek cipői.
12/18 anonim válasza:
nálunk is így van,engem nem zavar
mindig azé kerül kivülre,aki később megy oviba,aztán azé,aki később megy haza
kiveszem,visszateszem egy másodperc.fiamat sem zavarja
13/18 anonim válasza:
Igen nálunk is igy van lányomé van mindig hátul mert ö jön elöbb haza .
14/18 anonim válasza:
Na akkor megmondod a gyereknek, hogy azert van a te gyerekede elől, mert o megy most haza. Bumm. Érted?? Esküszöm nem értem mi a probléma, ki nem sarja le, hogy hol van a zsák elő lehet venni.
15/18 anonim válasza:
Én csak kapkodom a fejem, nem is igen értem, miről beszéltek... Nálunk nincs ovis zsák, hanem minden gyereknek külön szekrénykéje van, a szekrény alatt a cipők sorakoznak, a kabátok meg az overálok külön fogason.
És ez nem puccos magánovi, hanem egy sima kerületi önkormányzati.
16/18 A kérdező kommentje:
14-es! Akkor minek irsz ide és minek olvasod a válaszokat,ha te les...od,nem érdekel ,hogy melyik zsák van elöl??? Komolyan mondom nevetséges vagy :D
2013. okt. 8. 19:56
17/18 anonim válasza:
Nekünk is ìgy van. Már a 3. vállfa van bent,mert mindig eltörik. Nekem se szimpi így,de ez van. Sok gyerek van,ès kevès hely.
Nem èrtem, aki lesz@rja az minek ìr!?
18/18 anonim válasza:
21-en vannak a csoportban, 2 fakkban vannak 3, persze az egyik mi vagyunk :-). A mi zsákunk van alul, nem okozott gondot, csak az hihetetlen számomra, hogy hogy fog elférni 2 overáll :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!