Lányok, úgy örülök, hogy végre látok normális válaszokat, és ez nem egymás lealázását, ez jó. Lehetne továbbra is így?
Normális válaszok mindig is voltak,ahogy "lealázások" is! Én sem vettem észre semmilyen változást,innentől számomra értelmetlen a kérdés.
Aminek amúgy sem tudom mi az értelme?!
Jaj, már értem, rosszul fogalmaztam meg, bocs!:)
Igaz, mindig voltak normális válaszok, de mindig volt valaki, aki belekötött mindenbe, aztán az egész elfajult. Remélem így már érthető. Igaziból nem is a különálló válaszokra gondoltam, hanem az egymásra kommentelgetésre, vitatkozásra, feszültségkeltésre, sértegetésre. Igazatok van, úgy nem igazán értelmes, ahogy felettem a kérdést, de remélem,, így érthető, miről akartam írni.
Nem hiszem hogy para@t fajta lennék de ami a szívemen az a számon. Pl most van egy kérdés ami számomra igenis abba a kategoriàba tartozik ami elgondolkodtató. (És igen, lehet néha cinikus a válaszom, de csak kizárólag olyan kérdésnél ami eleve bosszantó)
Igy névtelenül Elnézést kérek akit megbàntottam.
Én annak örülnék, ha nem lennének olyan idióták, akik normális, segítőkész válaszokat lepontoznak pusztán irigységből, vagy mert egy fél mondattal nem értenek egyet.ú
Illetva az is jó lenne, ha nem csak a lepontozók lennének aktívak, hanem a kérdező is értékelné a válaszadók fáradozásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!