Amikor a baba sokszor egymás után remeg, mintha egy kismadár csapkodná a szárnyát, az micsoda? Normális? Nem csuklás, sokkal gyorsabb remegés, pár másodperc az egész.
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 10:56
1/9 anonim válasza:
Nem tudom ha alszik akkor sztem álmodik:)De nagyon cukik:)Sztem normális ne aggodj...
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, magzatra gondoltam, csak nekem ő már baba:-) 39.hét
2013. febr. 19. 11:08
3/9 anonim válasza:
Nekem is csinalja.:-)Szerintem az elso is magzatra gondolt mert ujabban kimutattak,hogy a pocakban is almodik.Csak tudnam mirol:-)
4/9 anonim válasza:
Jaaaa bocsi:DNem tudtaam hogy még a pociban van:)én 17 hetes vagyok és nekem is szokott ilyen lenni:D1.voltam:)
5/9 anonim válasza:
álmodnak az élet nagy dolgairól :D kis drágák :D
6/9 anonim válasza:
Én ma már többször érzem:)eddig 1 héten 2-3 szor:)1voltam:)
7/9 anonim válasza:
nekem is szokta csinálni, de én sem tudom miért, vagy mitől. Olyan mintha remegne, vagy nem is tudom. De mivel nem vagy ezzel egyedül, szerintem ez teljesen normális.
28 hkm
8/9 anonim válasza:
Nekem is csinálta már párszor!Először a 28.hét környékén,utána sokáig nem,és most éreztem a 37.héten. Én is arra gondoltam,hogy álmodik,felriad,vagy valami ilyesmi...
9/9 A kérdező kommentje:
sziasztok,magzati remegésként gugliztam rá,fejletlen még az idegrendszer,amiatt ránganak néha,sőt egyes babák születés után is,elvileg tényleg normális.
2013. febr. 19. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!